Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Beltine forest hotel resort, relaxace v Beskydech

Jedno známé přísloví říká „Řekněte mi to a já to zapomenu, ukažte mi to a já si možná vzpomenu, nechte mě to prožít a já si to budu pamatovat celý život!“Stejně nezapomenutelným se může stát pobyt, relaxace a wellness uprostřed nádherné přírody moravskoslezských Beskyd.

Zážitky a prožitky jsou naší součástí a vždy zanechávají stopy. Ty příjemné pak slouží jako neocenitelný pomocník při zvládání každodenního stresu, který se bezesporu valí na nás na všechny.

A právě k těmto příjemným a dlouhotrvajícím prožitkům, které ve vás zanechávají silný pocit  blaženosti, může patřit relaxační  pobyt v resortu Beltine forest hotel v obci Ostravice v moravskoslezských Beskydech. Tento nově zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový resort, na úbočí  vrcholu Smrk, oslňuje svým nadstandardním komfortem a spolu s okolní nezaměnitelnou přírodní scenérií tvoří velmi neokázalý harmonický celek. Zdejší neopakovatelné výhledy do údolí, na jehož protější straně dominuje nejvyšší hora Beskyd, Lysá hora, se hluboko vrývají do paměti všech, kteří  zde tráví chvíle svého odpočinku.

Také interiér hotelu za okolní přírodní krásou nikterak nezaostává. Jak už z názvu vyplývá, příroda je nejen okolo, ale také velmi citlivě zasahuje do jednotlivých hotelových částí a přitom nezapomíná na lehkost moderny a nadčasovost. Nepřehlédnutelnou součást komfortu pak dotváří samotné hotelové  wellness, kde vnitřní vyhřívaný bazén s relaxační zónou umožňuje přímý výhled do přírody a vy mlčky rozjímáte a necháváte se unášet okolní přírodní scenérií. Oproti tomu, saunový svět  zachovává pocit  intimního klidu a soukromí. Ovšem pověstnou třešinku na dortu z hlediska relaxace, zde zastupuje podkrovní chill-out s nabídkou tělových procedur. Rituály francouzské kosmetiky Sothys Paris nebo relaxační masáže s chromoterapií jsou prováděny v luxusně vybavených kabinách s atypický řešenými  lehátky a vlastním sprchovým koutem. Každá masážní procedura  je posléze doplněna relaxačním čajem, který si vychutnáváte  v pohodlí ratanového polohovacího křesla, kde  střešními okny, k vám proniká opět všudypřítomná příroda.

Vedení hotelu velmi citlivě dbá na to, aby váš pobyt byl pokud možno bezchybný. K dokonalému odpočinku zcela jistě patří vynikající gastronomie. Možností výběru je hned několik, zdejší panoramatická restaurace s okouzlujícím výhledem do údolí, nabízí jídla mezinárodní kuchyně  a  na milovníky grilovaných pokrmů, čeká moderně vybavená koliba, která je součásti resortu.

Tradicí se již staly páteční jazzové večery, které zpříjemňují  hostům zdejší pobyt.  Rovněž jsou zde
pořádány  gastro víkendy, které pravidelně oživuje tradiční horalská muzika.

Beltine forest hotel patří sice k nováčkům, ale svou nezaměnitelnou podobou, získává na atraktivitě a díky tomu velmi zdařile proniká do světa, který je nám všem tak blízký, do světa pohody a relaxace, do světa, bez kterého bychom jen těžko zvládali nápor každodenního tempa.

- PR článek -

FOREST HOTELS, spol. s r.o.
Ostravice 386
739 14 Ostravice

tel: +420 604 211 845
email: recepce@foresthotels.cz
www.beltinehotel.cz

Článek byl zobrazen 6 637 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA