Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Chalupa Katky Neumannové - v ráji šumavském

Už jste zjistili, že les je nejkrásnější po ránu, že rozkvetlá letní louka je nejen barevnou inspirací a že barvy podzimu ani nejde spočítat? Už jste zjistili, že Šumava, ubytování, aktivní dovolená a relax jsou pojmy, které k sobě nerozlučně patří?

Už jste zjistili, že Vám k tomu, aby si Vaše tělo i mysl odpočinuli, nejlépe vyhovuje aktivní pobyt a dovolená na horách? Už jste zjistili, že dovolená s dětmi je nejlepší tam, kde nechybí osobní přístup a zároveň existuje idylka vlastního soukromí? Na všechny tyto otázky umíme odpovědět ano - prostě volnočasové ubytování a Šumava to jsou synonyma, která fungují.


Foto: Chalupa Katky Neumannové

Spojení krásné šumavské přírody a komfortního ubytování Vám nabízí právě tato Chalupa Katky Neumannové postavená na jedné ze šumavských strání na úbočí Churáňovského vrchu v nadmořské výšce 1 000 m, uprostřed lyžařského areálu Zadov-Churáňov.

Najdete zde interiéry s velmi elegantním a velkorysým řešením prostoru, vonící dřevem. Detaily dotvořené ruční prací na Vás dýchnou velmi domácí a příjemnou atmosféru. Šumavská příroda byla inspirací i pro výtvarné zpracování interiérů a tak se zde můžete ubytovat v apartmánech s názvy vonícími přírodou -  Stráň, Luft, Hvozd, Tůň nebo Závěj. Apartmány jsou kompletně vybaveny pro příjemnou rodinnou dovolenou a nabízí nadstandardní komfort.


Foto: apartmán Stráň

Ve spodní části se nachází místnost zvaná “Šenk“ s kapacitou 40 míst, kde jsou podle aktuální inspirace a nabídky čerstvých surovin připravovány bohaté snídaně a večerní tříchodová menu. Také zde můžete ochutnat šumavské domácí sýry, případně uhasit svou žízeň skleničkou výtečného plzeňského piva, které Vám buď obsluha přinese, nebo si jej můžete natočit sami. Sousedící “Doutníčkárna“ je zase možností pro příjemné posezení u krbu s kvalitním vínem a doutníkem.


Foto: šenk

Když Vám nebude přát počasí, budete po náročném fyzickém výkonu, nebo si prostě jen budete chtít zpříjemnit odpočinek, zajisté oceníte relaxační zónu, která je součástí vybavení a zahrnuje vnitřní bazén, saunu a fitness plné různých “relaxačních“ strojů. Třešničkou na dortu této šumavské Chalupy jsou garážová stání pro Vaše plechové miláčky, která jistě oceníte zejména při zimních pobytech, kdy zde dokáže napadnout i půl metru sněhu za jednu noc…


Foto: plovárna

Neopakovatelný výhled, který Vás upoutá při posezení na terase, Vám zůstane uložený v paměti jako obraz šumavské krajiny, kde mocné křivky dalších šumavských hor uzavírají mezi sebe louky a mýtiny. I zde se nacházíme v krajině Klostermannových románů a naučná stezka, která začíná přímo u Chalupy, Vás k nim zavede.


Foto: apartmán Tůň - kuchyň

Díky speciálním balíčkům a nabídce víkendových pobytů, které jsou pro hosty připraveny, můžete zažít opravdu příjemnou dovolenou. Vaše zážitky je možné doplnit i o sportovně relaxační programy, které jsou v zimním období směřovány do bílé stopy, v létě je oblíbená nabídka cyklo pobytů. Čekají Vás cesty i stezky, těšte se na opojné vyhlídky, unikátní šumavské stavby, čisté potoky, voňavé louky i lesy. 

Nabídku fyzických aktivit tohoto nádherného místa doplňuje známý lyžařský areál Zadov, který je moderně vybaven 4-sedačkovou lanovou dráhou a jehož sjezdovky jsou v případě nepřízně počasí uměle zasněžovány. Samozřejmostí jsou pro hosty Chalupy možnosti čerpání slev při nákupu jízdenek. Bonusem tohoto místa je, že na lyžích dojedete od Chalupy až na svah…


Foto: výhled z chalupy

Hledáte-li pro Vaši dovolenou, víkend, firemní akce nebo třeba svatbu, něco o čem si po roce řeknete „prostě fajn“ pak je Chalupa Katky Neumannové tou správnou volbou. Získáte kvalitu s puncem osobního přístupu, soukromí a pohodu! 

- PR článek -

Chalupa Katky Neumannové
Zadov 415
384 73  Stachy

Mob.: 777 016 645, 602 450 804

info@chalupa-neumannova.cz 
www.chalupa-neumannova.cz

Článek byl zobrazen 6 576 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA