Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Prestige - příjemný pobyt ve Znojmě

Hotel Prestige**** se nachází na okraji historického královského města Znojma, které nabízí návštěvníkům široké spektrum památek a kulturního vyžití. Ve městě se nachází románská rotunda Svaté Kateřiny, gotický kostel Sv. Mikuláše, mnoho dalších starobylých kostelů a klášterů. Výjimečné jsou rovněž znojemské šlechtické paláce a s nimi spojený vstup do znojemského podzemí, které mnohokrát posloužilo při obraně města.

Jen pár kroků od hotelu je vstup do Národního parku Podyjí. Milovníci přírody se tak mohou vydat pěšky nebo na kole za poznáním jedinečných přírodních krás. Za zmínku stojí jedna z nejlepších a nejmalebnějších vinic světa – vinice Šobes, dále lákají k návštěvě četné vyhlídky na meandrující tok řeky Dyje, například Králův stolec či Sealsfieldův kámen nebo vřesoviště s teplomilnou faunou a flórou. Tato jedinečná poloha předurčuje hotel jako vhodnou destinaci pro realizaci individuální i kongresové turistiky. Celková kapacita hotelu je l65 osob a hotel disponuje salonky různých kapacit, kde lze uspořádat rodinné i firemní akce.

Návštěvníci hotelu mají možnost nabrat síly v perfektně zařízeném aquacentru (sauna, parní kabina, fitcentrum, vířivé koupele, solárium, bazén a bar s obsluhou), které je součástí hotelu. Rovněž nabízíme wellness, relaxační a redukční pobyty. Hosté si mohou vybírat ze široké palety nejrůznějších masáží a procedur např. havajské masáže, čokoládové masáže, indické masáže hlavy a dalších. Novinkou je používání přípravků z révy vinné. Využijte možnost relaxace ve vinné lázni doprovázené popíjením skvělého a zdraví prospěšného vína, aroma masáží za použití vinného oleje a celkové psychické i fyzické relaxace na rezonančním lehátku.

Další silnou stránkou hotelu je špičková kuchyně. Jako jediný hotel v České republice nabízí vitální kuchyni, která se zaměřuje na využití sezónních a regionálních potravin bez použití průmyslově a chemicky upravených potravin. Kuchyňská příprava spočívá v přísném dodržování postupu podle tradiční čínské medicíny, tzv. 5-ti elementů (metoda TCM). Pokrmy jsou nejen zdravé, ale i velmi přitažlivého vzhledu a skvělé chuti. S vitální kuchyní se mohou seznámit nejen hoteloví hosté, ale i příchozivší návštěvníci hotelové restaurace. Kromě širokého výběru á la carte je možno objednat různá menu, rauty, bufety a zážitkovou gastronomii v luxusní hotelové restauraci se zahradní terasou a grilem. Velmi atraktivní jsou sezónní brunche, které představují jídelníček pro nadcházející období. Součástí hotelové nabídky hotelu jsou kurzy vitálního vaření.

Součástí hotelu je původní vinný sklep U krále Jana, který je největším sklepem na Znojemsku s kapacitou až 110 míst. Lze zde realizovat rauty, večírky, plesy, ale v neposlední řadě i sommelierem řízené ochutnávky exkluzivních vín ze Znojemské vinařské podoblasti a Dolního Rakouska. Hotel Prestige je díky své poloze předurčen jako skvělé výchozí místo pro vinařskou turistiku. Po stopách vinařství na Znojemsku se můžete vydat sami, anebo využít některý ze speciálně na míru sestavených programů a balíčků, které jsou vhodné pro jednotlivce i pro skupiny.

- PR článek -

Hotel Prestige **** Znojmo
Pražská 100
669 02 Znojmo

Tel.: +420 515 224 595
Fax: +420 515 246 621

e-mail: info@hotel-prestige.cz   
www.hotel-prestige.cz

Článek byl zobrazen 5 370 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA