Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Jedinečná rodinná restaurace Angusfarm v Soběsukách - ráj gurmánů

V samém srdci pošumavské přírody mohou všichni cestovatelé objevit místo, kde zažijí extáze chutí a dopřejí si pravý gurmánský zážitek. Toto jedinečné místo s bohatou historií Vás okouzlí svou atmosférou. Poznáte zde, že tradice ještě nevymizely, že každá surovina má svůj příběh a svým čistým původem dokáže potěšit opravdu každého.

Každý cestovatel snad na své pouti ochutná všelijaké dobroty a speciality z nejrůznějších zemí. Je velmi vzrušující, zkoumat a porovnávat rozmanitost jídel z odlišných míst naší krásné země.

Znáte však skutečně to nejlepší a poctivé jídlo z naší domácí kuchyně? Znáte chutné, vybrané a tradiční české suroviny, které už v obchodech neseženete a které Vám zajistí PRAVOU CHUŤ Vašeho jídla? Pokud byste je znali, v jiných zemích byste už možná nehledali. 

Angusfarm - carpacio
Foto: Angusfarm - carpacio

Říká se “všude dobře, doma nejlíp“, a to stejné by mohlo platit o jídle. Pokud jde o restauraci, kterou Vám zde představíme, platí to dvojnásob!

My jsme našli místo, kde je nejen zdroj kvalitního masa, ale kde můžete takový dokonalý steak ochutnat a zažít skutečnou extázi chutí a zároveň si užít romantický večer či noc v roubeném pensionu, místo, kde tradice ještě nevymizela, kde každá surovina má svůj příběh a svým čistým původem dokáže potěšit a dodat energii opravdu každému.

Právě zde, v tradiční rodinné restauraci Angusfarm v Soběsukách u Nepomuka na jižním Plzeňsku, jsou připraveni na ty nejnáročnější klienty a v přístupu k používání kvalitních surovin jsou bezkonkurenční. “Naše rodinná ekologická farma se specializuje na chov skotu plemene Aberdeen Angus a dokážeme tak našim zákazníkům garantovat vyzrálé maso z nejlepšího masného plemene Angus z českého chovu. Maso je pouze z mladých býčků, kteří žijí celoročně venku na louce, živí se trávou a v zimě senem, a proto je jejich maso zdravější. Již od počátku bylo záměrem umožnit našim zákazníkům ochutnání steaků z hovězího masa z plemene Aberdeen Angus připravovaných na přírodním grilu a k tomu nabízet jiné čerstvé suroviny z vlastní farmy nebo od okolních farmářů“, doplňuje Václav Silovský.

Angusfarm - interiér
Foto: Angusfarm - interiér

Kouzlo Slow Foodu

Historický duch, krásná příroda a suroviny s příběhem, to vše doprovází tuto jedinečnou restauraci v Soběsukách, jejíž tradice sahá do roku 1674, kdy zde Václav Vojtěch ze Šternberka založil panskou krčmu. Téměř po 200 letech začal rod Silovských působit ve zdejší hospůdce a ta se tak stala rodinnou tradicí. “V polovině devadesátých let se můj otec rozhodl farmařit. Farmaření i řeznictví máme v rodu“, popisuje Václav, který společně s manželkou Janou otevřeli v roce 2004 Angusfarm - steak house Restaurant, zaměřený na kvalitu a zpracovávání surovin z vlastní rodinné farmy. Jdou zpět ke kořenům. Jídlo by mělo být jako kdysi, potěšit tělo i ducha a nabít člověka energií. Z tohoto důvodu se tato malebná restaurace stala jako první v České republice členem hnutí Slow Food, které se jako opak k Fast Foodům zaměřuje na to, aby jídlo bylo opravdovým zážitkem, kdy se sejde u oběda celá rodina nebo přátelé, beze spěchu, vaří se z poctivých surovin z lokálních zdrojů, a po jídle se cítíte plni energie a dobré nálady.  Tento netradiční zážitek Vám Angusfarm nabízí.  

Angusfarm - tatarák
Foto: Angusfarm - tatarák

I ti, pro které maso není důležitou součástí jídelníčku, nakonec podlehli a zamilovali se do chuti čerstvého masa a nejlepšího tataráku v republice. “Naši zákazníci se vrací pravidelně zpět na nejlepší tatarákové menu. Každoročně zde pořádáme mistrovství republiky v míchání tataráku, vítěze vyhodnotí gastronomické špičky v oboru a vítězný tatarák poté celý rok v restauraci podáváme“, dodává Václav. 

Romantické pobyty

Je to pravá romantika, kterou si zde užijete. V restauraci je jedinečná atmosféra, v zimě při praskajícím krbu a v létě na terásce pod záštitou klidné venkovské noci. Svůj pobyt si zde můžete prodloužit i o pár dní a ubytovat se ve stylovém pensionu, který je zbudovaný v roubeném stylu v podkroví restaurace a kde můžete mimo jiné prožít také romantický pobyt pro dva. Nároční si mohou zpříjemnit svůj pobyt v apartmá, kde naleznou vše pro dokonalý odpočinek a pocit sounáležitosti s přírodou. Ozdravný účinek na Vaše tělo bude mít i infrasauna zabudovaná v tomto apartmánu. Atmosféru a romantiku navodí v našem pensionu vůně bylinek, které provoňují všechny pokoje.

Angusfarm - pokoj
Foto: Angusfarm - pokoj

Pokud byste rádi ještě něco navíc, můžete se projít na pastvinu za vsí, kde Vašek s Janou budují farmu domácích zvířátek v nádherné krajině mezi lesy. Po procházce si v této zcela nekuřácké restauraci můžete posedět u šálku Bio kávy tří vůní z Biopekárny Zemanka nebo ochutnat pravou domácí zázvorovou či levandulovou limonádu. 

Odtud neodjedete s prázdnou. Jako při správném pobytu na venkově si z návštěvy farmy můžete odvést čisté a lehce vyzrálé maso a ty nejkvalitnější produkty z něho vyrobené. “Velmi si ceníme lidí, kteří se k nám pravidelně vracejí, postupem času jsme shledali, že většina současných zákazníků se stala našimi přáteli a je velmi příjemné procházet restaurací a potkávat je. A právě proto jsme pro naše zákazníky a přátele vytvořili klub přátel Angusfarm, kde členové sbírají výhody a slevy na opětovnou návštěvu“, doplňuje Jana. 

Angusfarm - desert
Foto: Angusfarm - desert

V restauraci v Soběsukách není rozhodně po celý rok nuda, pořádají se zde nejrůznější gastronomické akce pro gurmány začínající i zkušené. Na konci roku se zde koná tradiční silvestrovská párty, kdy se pokaždé podíváte do jiného kontinentu na zemi. Znalci gastronomie jistě ocení umístění této restaurace jako nejlepší v Plzeňském kraji v hodnocení pana Maurera Grand restaurant 2013, 2. místo na plzeňském Apetit Festivalu 2013 či úspěšná účast na Prague Food Festival 2013.

Doporučujeme

Chcete-li zažít pravé potěšení z chutného, čerstvého a poctivého jídla, navštivte Angusfarm steakhouse restaurant v Soběsukách u Nepomuka. Vyberete si ze široké nabídky steaků i z netradičních částí, připravovaných na přírodním grilu. K chuti Vám přijde tatarák namíchaný podle samotného mistra republiky. Dopřejte si v Čechách pravý gurmánský zážitek v duchu Slow Food. Bude to pro Vás labužnické potěšení, na které budete ještě dlouho vzpomínat. “Přijďte k příjemnému posezení do naší restaurace. Těšíme se na Vás“, Jana a Václav Silovských.

Angusfarm - logo

- PR článek -

 

Článek byl zobrazen 2 491 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA