Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Outdoor v Česku - aktivní víkendy

Mnozí z vás už procestovali desítky cizích zemí, kde prožili úchvatné chvíle. Ale za pořádnými zážitky a aktivním odpočinkem se nemusíte vydávat tisíce kilometrů daleko, ani za ně vydávat horentní sumy. Stačí se vydat na víkend či pár dnů do kteréhokoli koutu naší republiky a objevíte mnohdy nečekanou krásu a půvab, které si běžně jen málo uvědomujete. 

Podívejme se na Českou republiku jinou optikou, vžijme se do pocitů zahraničních turistů, kteří k nám přijíždějí jako do cizí a někdy i pro ně exotické země, plné historických památek, ale i malebné přírody.  Zkusme tedy i my sami poznat nejdříve to, co máme doma. S CK Sport-S si přitom navíc můžete užít i spoustu zábavy, legrace a pokud chcete tak i trochu adrenalinu - ať už se s námi vydáte na jarní a podzimní rafting na českých řekách a potocích, na „klasickou vodu“ na některou z českých nebo i slovenských řek nebo na Český víkend do Českého Krumlova. 

O krásách Českého Krumlova, jehož městská památková rezervace s více než 300 památkově chráněnými objekty v historickém centru a s druhým největším zámeckým a hradním komplexem v České republice, byla roku 1992 zapsaná na seznam UNESCO, slyšel jistě každý. Po Praze je to město nejvíce vyhledávané zahraničními návštěvníky a během letní sezóny tak Krumlov žije podobně jako mnohá turistická centra ve světě. 

My vám ale chceme ukázat i jinou tvář Krumlova a jeho okolí. Krásný pohled na Český Krumlov se nabízí také z hladiny Vltavy, jejíž klikatící se tok protékající přímo středem historického centra pod hradem a zámkem je unikátní. Zážitek je navíc umocněn řadou sjízdných jezů a nabízí tak skvělou zábavu - je prostě nezapomenutelný, stejně jako třeba rozhled z Kletě a následný sjezd z vrcholu na terénní koloběžce, nebo slanění z Papouščí skály nad jezem Konopa. 

Vedle velké pohody a legrace si se svoji rodinou, kamarády a přáteli, školní třídou, kolegy či s tchyní trochu protáhnete tělo, pokocháte se malebnou jihočeskou krajinou, nasajete romantiku půvabných zákoutí křivolakých krumlovských uliček a starobylých domů a na závěr dne se jistě rádi osvěžíte v některé z útulných hospůdek. To vše nabízejí České víkendy v Českém Krumlově od CK Sport-S

Pro absolvování programů můžete být naprostí amatéři bez zkušeností s nabízenými sportovními aktivitami - po celou dobu je vám k dispozici zkušený instruktor, který vás obeznámí se základy každého absolvovaného sportu. Stejně tak je zajištěno i veškeré potřebné vybavení, vám stačí jen vhodné sportovní oblečení a obuv. Ubytování a snídaně v rámci víkendů je zajištěna v kempech nebo penzionech. Všechny programy jsou vhodné pro děti od 12 let. 

A tak nezbývá než vybírat …

Krumlovský akční víkend 
Na kánoi přes krumlovské jezy, na kolobrndě z vrcholu Kleti a na laně z Papouščí skály. Víkend, při kterém si přes den užijete na vodě, ve vzduchu i na zemi. A večer? To už je jen na vás…

Do Krumlova za dobrodružstvím
Dobrodružný a tak trochu tajemný víkend odstartujeme při nočním raftingu - plavbě na vorech nočním Krumlovem, na kánoích se vydáme do Zlaté Koruny a ze Slupence na kolobrndách sjedeme pod Papouščí skálu, kde si zasoutěžíme ve střelbě z luku.

Kolobrndy, voda a slaňování 
Obdoba akčního víkendu s větším prostorem pro terénní koloběžky, který zahrnuje dva sjezdy z vrcholu Kletě. Těšit se můžete i na plavbu přes krumlovské jezy a slaňování z Papouščí skály.

Na kolobrndě okolo Krumlova
První opravdové horské terénní kolobrndy v Česku s kotoučovými brzdami a balónovými plášti, které vás přenesou přes všechny terénní nerovnosti, jež se vám postaví do cesty. 

Klasický vodácký víkend 
Bezvadný vodácký víkend, který zahájíme pod Papouščí skálou, si okořeníme nejen sjezdem všech pověstných krumlovských jezů, ale také romantikou večerního Krumlova a zříceniny mohutného hradu Dívčí Kámen. Plavbu malebnou zvlněnou jihočeskou krajinou ukončíme na předměstí Českých Budějovic v Boršově.

A pro zkušené vodáky máme k dispozici i půjčovnu lodí na Vltavě.  

Vodácký víkend nebo 4- až 7-denní putování můžete prožít nejen na Vltavě, ale i na dalších řekách - Sázava, Berounka, Lužnice, Ohře nebo Otava či slovenský Hron. Stačí jen přijet do místa startu, o vše ostatní se již postará CK Sport-S. Jako jediná vodácká CK v Česku máme v základní ceně již i vypůjčení neoprenových bot a nepromokavých bund.    

Užijte si naplno svůj letní den, víkend či dovolenou a prázdniny s CK Sport-S v Česku a pokud přece jen raději zůstanete u zahraniční dovolené, seznamte se i s naší další nabídkou na www.sport-s.cz

- PR článek -

CK Sport-S 
28.října 1078 
430 01 Chomutov 

Tel.: 474 624 088, 411 131 288,
777 263 423

info@sport-s.cz, chomutov@sport-s.cz 
www.sport-s.cz

Pobočka Praha 
Sokolská 56  
120 00  Praha-Nové Město 

Tel: 296 301 680, 296 301 690, 777 263 424 
praha@sport-s.cz

 

Článek byl zobrazen 2 673 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA