Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Wellness hotel Vyhlídka - romantické ubytování nad Náchodem

Ve východních Čechách, v překrásném prostředí nad městem Náchod, se nachází Wellness hotel Vyhlídka. Tento romantický wellness hotel s rodinnou atmosférou a nezapomenutelným výhledem do širokého okolí vybízí k odpočinku a relaxaci. Právem lze u něj použít rčení “Kdo nebyl na Vyhlídce, neviděl Náchod".

Wellness hotel Vyhlídka **** je situován v Kladském pomezí, asi 3 km od centra Náchoda, kde jej obklopuje krásná příroda. Těžko byste jinde hledali tolik historických památek, přírodních krás, kulturních souvislostí a zejména literárních stop jako v okrese Náchod. Jeho okolí je známo  svými kulturními památkami - zámky Náchod, Nové Město nad Metují a Opočno. K vodním radovánkám zve vodní nádrží Rozkoš a nesmíme zapomenout na Babiččino údolí, Adršpašsko-Teplické skály, Dobrošov s Jiráskovou chatou, údolí Peklo, hospitál Kuks, ZOO Dvůr Králové nad Labem, klášter v Broumově a mnoho dalších zajímavostí.

hotel Vyhlídka

Výhodou je i blízkost přechodu do Polska, konkrétně do Kudowy Zdrój, lázeňského města s krásnou kolonádou  a možností výletů do okolí, např. na Góry Stolowe. Okolí hotelu je vhodné jak pro pěší túry, tak cykloturistiku a je výborným výchozím bodem pro nejrůznější výlety.

Zámek Náchod

Samotný hrad a pravděpodobně i město Náchod založil rytíř Hron z rodu Načeraticů v polovině 13. století. Významnými majiteli, jejichž vláda na panství je spojena s rozsáhlou stavební činností, byl rod Smiřických, ve 2. polovině 16. století jeden z nejbohatších v Čechách. Piccolominská zahrada byla založena roku 1751 ve francouzském stylu na bývalém severním bastionu z třicetileté války. Svou dnešní podobu získala po úpravě v roce 1949 podle plánů ing. arch. J. Buška. Medvědárium, které bylo zřízeno na náchodském zámku v roce 1995 úpravou bývalého hradního příkopu, obývají nyní dva medvědi - Dáša a Ludvík.

Klášter Broumov

Roku 1213 daroval Přemysl Otakar I. broumovský výběžek benediktinům z Prahy-Břevnova. Roku 1260 jim Přemysl Otakar II. vlastnictví potvrdil. Správa a ochrana majetku byla zabezpečována z broumovské pevnosti, která byla k tomuto účelu zbudována. Klášter je v současné době samostatným subjektem a není osazen řeholní komunitou. Opatství je administrováno z Prahy - Břevnova. Zajímavosti: Turínské plátno, Vamberecké mumie, Broumovské madony, freska “Klanění tří králů“, knihovna.

Kudowa Zdrój

Srdcem městečka Kudowy, které se nachází se na rozhraní Stolových a Orlických hor, je Lázeňský park (Park Zdrójowy) přímo na úpatí Góry Parkowej. Park byl založen v 17. století jako park anglického typu v nadmořské výšce 390-400 m. Podstatou léčby ve zdejších lázních je využití místních minerálních vod, které slouží pitným kúrám a koupelím.

Hospitál Kuks

Kuks vás srdečně zve k prohlídce unikátního barokního areálu, která zahrnuje třeba úchvatné alegorie lidských Ctností a Neřestí od Matyáše Bernarda Brauna, kostel Nejsvětější Trojice, prastarou lékárnu U granátového jablka či hrobku zakladatele Kuksu F. A. Šporka. V domě se také nachází jediná profesní instituce svého druhu u nás - České farmaceutické muzeum. Západně od Kuksu naleznete přírodní galerii biblických výjevů, zvanou podle svého autora Braunův Betlém.

Vodní nádrž Rozkoš

Vodní dílo na potoku Rozkoši v Úpsko-metujské tabuli je s nadsázkou též přezdívané “Východočeské moře“. Podle rozlohy je osmou největší přehradou v České republice.

hotel Vyhlídka

Wellnes hotel Vyhlídka ****

Wellness hotel Vyhlídka prošel celkovou rekonstrukcí a v současné době nabízí komfortní ubytování v 19 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek a dvou apartmánech. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením se sprchou, apartmá rohovou vanou, trezorem, SAT TV a WIFI připojením k internetu. K dispozici vám je také minibar, ve dvou patrech hotelu je k dispozici centrální klimatizace. Jeden pokoj je přizpůsoben jako bezbariérový.

Elegantní hotelová restaurace s překrásným výhledem reprezentuje rozmanitý výběr jídel české i světové kuchyně. Nabízí také bohatý výběr chutných vín, pestrou nabídku alko i nealko nápojů. Jsme schopni zajistit slavnostní rauty, firemní večírky, rodinné oslavy, polopenze, plné penze, zahradní grilování. Hotelová restaurace je NEKUŘÁCKÁ a disponuje dětským koutkem. Kapacita hotelové restaurace je 80-100 osob. V létě je možnost venkovního grilování a rožnění na příjemné hotelové zahradě.

hotel Vyhlídka

Pro firemní klientelu nabízíme zázemí 2 salonků s denním světlem, dobře větratelné, s variabilním uspořádáním nábytku a připojením k internetu (WIFI). Také disponujeme kompletním vybavením pro uspořádání firemních akcí, konferencí, seminářů a prezentací střední velikosti. V nabídce technického vybavení nechybí kvalitní dataprojektor, flipchart, možnost zapůjčení notebooků, případné ozvučení a jiné. 

Naše wellness centrum vám nabízí krytý bazén se slanou vodou a protiproudem, finskou nebo bio saunu se solnou, světelnou a bylinkovou terapií. Odpočinek si můžete dopřát při relaxační masáži včetně oblíbené masáže lávovými kameny nebo při některé z pestrých rehabilitačních procedur. Nabízíme lymfodrenážní masáže ruční i přístrojové (lymfoven), magnetoterapii, oxygenoterapii, hydroterapii - perličkové a hydromasážní koupele nebo bylinkové koupele, thermozábaly, terapie Reiki a další.   

hotel Vyhlídka

V neposlední řadě nabízíme příjemné letní posezení na zahrádce u jezírka, kde si můžete zahrát například petanque, ruské kuželky nebo třeba venkovní šachy. Velmi oblíbenou zábavou je minigolf na našem kvalitním minigolfovém hřišti (18 drah) uprostřed přírody s krásným výhledem na náchodský zámek, Broumovsko a sousední Polsko.

Součástí hotelového areálu je i komfortní penzion pro 9-10 osob, vhodný zejména pro rodinnou dovolenou. Disponuje 3 ložnicemi, plně vybavenou kuchyní s jídelním koutem, obývacím pokojem s televizí, WIFI připojení k internetu, krbem a vstupem na letní terasu, prostornou koupelnou+ samostatným WC a při pobytu s dětmi jistě oceníte i automatickou pračku. Zahradní posezení vám zpříjemní venkovní gril. Pokud hledáte klid a pohádkovou přírodu, náš penzion, uprostřed Kladského pomezí nad městem Náchod, vás určitě nadchne místem, na kterém se nachází. 

hotel Vyhlídka

Wellness hotel i penzion Vyhlídka v Náchodě se nacházejí ve společném uzavřeném areálu s možností parkování.

hotel VyhlídkaWellness hotel VYHLÍDKA
Na Vyhlídce 298
547 01  Náchod
Tel.: 491 426 620

vyhlidka@vyhlidka.cz 
www.vyhlidka.cz

- PR článek - 

Článek byl zobrazen 2 419 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA