Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Nástup - horský hotel v centru lyžařského střediska

Hotel Nástup se nachází v Krušných horách na úpatí hory Klínovec  v nadmořské výšce 1000 m. Svou ideální polohou severní strany patří v zimním období k nejvyhledávanějším hotelům neboť v těsné blízkosti můžete využít sedačkové lanovky,která Vás vyveze na vrchol. Vzhledem k poloze hotelu tady  zimní sezoná přetrvává do doby velikonoc.

Hotelový management si zde klade za svůj cíl poskytovat během pobytu příjemnou atmosféru i kvalitní gastronomický servis. Zároveň být dobrým společníkem odpočinku a zábavy v kterémkoliv ročním období.

Tento velmi moderní hotel poskytuje nadstandardní ubytování v pokojích, kde je samozřejmostí, jak prostorná koupelna s rohovou vanou, tak rovněž i útulný obývací pokoj zařízený dle potřeb hosta, včetně dosažitelné Wi-Fi sítě a to v celém hotelu. Pokud dáváte přednost relaxaci i v jiném prostředí, pak máte možnost navštívit hotelový relaxační bazén s vodními atrakcemi, jako je vodní hřib nebo vodopád. Osvěžit se pak můžete u baru, kde tlumená hudba doplňuje příjemnou atmosféru celého wellnes prostoru. Není ani problém využít služeb zkušeného maséra a podstoupit celkovou masáž těla, která se již po staletí stala velmi osvědčenou metodou, jak ulevit celému organismu. Pro milovníky vysokých teplot bychom doporučili hotelovou saunu a ženy zde ocení i solárium. Na muže však zde také pamatují a proto je tu malý fittnes koutek, kde mohou samozřejmě všichni formovat svou postavu. V neposlední řadě je potřeba pamatovat i na děti a právě z těchto důvodů je tu velmi vkusně zařízený malý dětský koutek, který je neustále přístupný. Hotelový personál je tu velmi ochotný, vstřícný a profesionální.

Zmíněné horské středisko a hotel Nástup nabízí spoustu možností, jak využít volný čas a zároveň se i naučit lyžovat, či jezdit na snowboardu. Několik metrů od hotelu se totiž nachází velmi dobrá lyžařská škola i kvalitní půjčovna lyžařských potřeb. 

Opravdu jen několik málo kroků od hotelu najdete lyžařskou sjezdovku a sedačkovou lanovku, která Vás doveze až na samý vrchol Klínovce. Novinkou zde již není ani oblíbený „evropský pohár ve snowboardech. nebo různorodé závody na lyžích, které jsou zde každoročně pořádány.

Rozhodně si tu nemusíte dělat ani starosti kam uložíte svou, či vypůjčenou lyžařskou výbavu, neboť každý hotelový pokoj má k dispozici uzamykatelný box pod dohledem hotelové recepce. Bezpečnost hostů a jejich majetku je zde velkou prioritou a proto jsou  hotelové parkoviště i okolní prostory nepřetržitě monitorované 24 hod. denně.

Pro ty, kteří rádi poznávají i širší okolí určitě zaujme i nedaleko vzdálené lyžařské centrum Neklid nebo Boží Dar, kde se rovněž velmi dobře starají o sjezdové a běžecké tratě. Ti, co chtějí vyzkoušet i něco jiného, zde místní provozovatelé nabízejí Snowkiting, což je v současné době velmi oblíbený druh zimního sportu. Pokud bychom se však rozhodli uskutečnit výlet do zajímavých nedalekých měst, pak doporučujeme velice známé lázeňské město Karlovy Vary, které asi není třeba dále představovat. Dalšími zajímavými městy jsou Jáchymov, Klášterec nad Ohří nebo Kadaň.

Závěrem lze konstatovat, že místní provozovatelé lyžařského areálu se každoročně snaží zajistit opravdu ty nejlepší podmínky pro milovníky zimních sportů.

Bez nadsázky lze uvést, že Hotel Nástup má téměř shodné cíle. Zajistit nejlepší podmínky pro ubytování a zároveň zajistit i celkovou spokojenost všech hostů, kteří navštíví tento hotel s velmi dobrou polohou ai příjemnou atmosférou.

Navštivte Krušné hory, Hotel Nástup a budete příjemně překvapeni.

- PR článek -

Kontakty :

Hotel Nástup
431 91 Loučná pod Klínovcem

Telefon : +420 474 396 120
                 +420 474 396 210
                 +420 474 396 197
                 +420 474 396 410

fax : +420 474 396 207
e-mail : recepce@hotelnastup.cz
web: www.hotelnastup.cz

Článek byl zobrazen 5 884 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA