Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Stará Škola

Hotel Stará Škola

Sloup 30
679 13 Sloup
Telefon: 516 435 489
Web: http://www.staraskola.cz
Email: info@staraskola.cz

 

Hotel se nachází v městečku Sloup, které je severní vstupní branou do Chráněné krajinné oblasti Moravský kras - oblasti světoznámé jako jeden z největších komplexů vápencových jeskyní, propastí a krasových útvarů ve střední Evropě.
Hostům jsou k dispozici i tři stylové salonky, otevřený krb a stylový hotelový bar. Po dohodě jsme za hezkého počasí schopni zajistit také romantický táborák nebo rožnění masa.

Hotel v alpském stylu
Bydlet budete v pokojích ve vkusném designu s nábytkem z masivního dřeva. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, satelitní TV, telefonem a připojením k internetu zdarma.
Hotelová restaurace Vás svým krásným dřevěným interiérem přenese mezi alpské velikány. Pochutnáte si na tradičních domácích jídlech z pečlivě vybíraných surovin, vybraných specialitách rakouské kuchyně i jídlech připravovaných na otevřeném ohni. V nabídce nechybí výběr kvalitních vín.

Firemní ubytování
Za dobré ceny nabízíme také firemní ubytování včetně profesionálního zázemí pro školení a konference - 2 školící místnosti s kapacitou celkem 100 míst, technické vybavení a schopnost vyjít firmám vždy vstříc ve skupinovém stravování (rauty, oslavy, švédské stoly) a teambuildingových aktivitách (sport, outdoor, ... ).

Neobyčejné zážitky
Volný čas si můžete zpestřit v zábavním centru, vystavěném v nápaditém stylu venkovské stodoly. Najdete u nás 2 bowlingové dráhy, kulečník, stolní fotbálek a otevřený krb. Díky poloze hotelu u bran Moravského krasu máte možnost vyrazit za sportem i na výlety do krásné přírody v okolí.

UBYTOVÁNÍ - stylový komfort
Inspirovali jsme se alpskými velikány a připravili jsme pro Vás pokoje v alpském stylu s nábytkem z masivního dřeva. Součástí výbavy pokojů je satelitní TV a internet. Vyšší patra hotelu jsou obsluhována hotelovým výtahem, v celém objektu je zajištěn bezbariérový přístup.

Nabídka pokojů
Ať jste obchodní cestující nebo velká rodina s dětmi, u nás si vždy vyberete pokoj na míru Vašim potřebám. Nabízíme Vám:
   ◦ 15x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky
   ◦ 1x jednolůžkový pokoj
   ◦ 2x prostorný apartmán s možností přistýlky 
Ať už jste na cestě za obchodem nebo relaxací, nepropásněte možnost užít si komfort a nádheru Moravského krasu a zarezervujte si ubytování telefonicky nebo elektronickým formulářem.

RESTAURACE - česká i mezinárodní kuchyně
Čím je naše hotelová restaurace výjimečná?
   ◦ vyznáváme tradiční receptury
   ◦ vaříme z kvalitních, čerstvých surovin
   ◦ každý měsíc nabízíme nové speciality
Chcete si u nás pochutnat při zvláštní příležitosti jako je svatba, promoce, firemní večírek nebo školení? Připravíme pro Vás netradiční gurmánský zážitek:
   ◦ slavnostní chody
   ◦ teplé a studené rauty
   ◦ rožnění selete
   ◦ vegetariánské hody
   ◦ menu sestavené na míru podle Vašich chutí
Máte chuť na něco extra?
Každý měsíc připravujeme netradiční speciality zejména české a rakouské kuchyně. Vyhlášená je naše svíčková s domácími žemlovými knedlíky i náš domácí guláš.
Gröstl - směs restovaných brambor, masa, uzenin, cibule a petželky. Podáváme se sázeným vejcem a míchaným zeleninovým salátem.
Spätzle - domácí těstoviny zapečené s ementálem nebo slaninou a špekem a míchaným zeleninovým salátem.

Další kontakty

Mobil: 603 535 043

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.