Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Polom

Hotel Polom

Rajnochovice 180
768 71 Rajnochovice
Telefon: +420 573 391 089
Web: http://www.hotelpolom.cz
Email: hotelpolom@seznam.cz

 

Hotel Polom se nachází  na návsi horské vesničky jménem Rajnochovice. Obec je významné turistické a rekreační místo Hostýnských vrchů. V zimě jsou zde ideální podmínky hlavně pro lyžování (sjezdovky na Tesáku a Trojáku), běžky, v létě pak hlavně turistika, cykloturistika a agroturistika.
Hotel je nově rekonstruován a opraven v alpském stylu se stylově zařízenými pokoji, pivnicí, restaurací a vinárnou.

Ubytování :
Nabízíme ubytování v 15ti pokojích. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, koupelnu s vanou a předsíňku. Pokoje jsou vytápěny podlahovým topením a jsou vybaveny stylovým nábytkem. Přikrývky a polštáře jsou vlněné zn. Merino. Je možno zapůjčit televizi.

Stravování :
Pro hosty je k dispozici restaurace s 90 místy a pivnice se 40 místy, kde nabízíme velké množství vepřových, kuřecích a jehněčích specialit.

V sobotu večer mohou hosté navštívit disko klub hotelu POLOM. V hotelu Polom je možno pořádat různé oslavy, večírky, svatby, školení, sportovní soustředění a večery s cimbálovou muzikou. 
Dále Vám můžeme nabídnout vyjížďky a výuku na horských koních Hafling, výlety bryčkou a masáže.


Rektreace :
Tábor
Sporty
Výlety
Rajnochovice

Hostinec Ve Dvoře
Nachází se na okraji obce Rajnochovice asi 1 km od hotelu POLOM. Je to stylová dřevěnice s restaurací, ubytováním a obchodem s potravinami. Slouží hlavně k občerstvení turistů. 15.3.2004 zde došlo k požáru, který zavinil neznámý pachatel. Za necelý měsíc byl hostinec opět otevřen. Je to ideální místo především pro milovníky koní.

Ubytování :
Hostinec nabízí ubytování ve třech pokojích. Jeden 3 lůžkový s možností přistýlky. Druhý je dvoupokoj (3 lůžkový pokoj s možností přistýlky a 2 lůžkový pokoj). Dále nabízíme nový turistický pokoj s 12 lůžky. Všechny tři pokoje mají vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem.

Stravování :
Pro hosty je k dispozici restaurace se 45 místy a nabízí hostům stejné speciality jako na hotelu POLOM za stejné ceny. Je zde také obchod s potravinami.

Také v hostinci Ve Dvoře je možno pořádat různé oslavy, večírky, svatby, školení, sportovní soustředění a večery s cimbálovou muzikou.

Dále nabízíme vyjížďky a výuku jízdy na alpských koních Hafling, výlety bryčkou a prodej vlněných výrobků. V době letních prázdnin pořádáme Dětské letní pobyty u koní.

Další kontakty

Ubytovací hostinec "Ve Dvoře" č. 124
Tel.: +420 573 391 286
PSČ: 768 71 Rajnochovice

Přihlášky na letní dětský pobyt u koní:
kontaktní osoba Jana Novosadová, hotel Polom
Tel.: +420 573 391 089
Po-Pá 8:00 - 11:00 hod

Jízda na koni:
Email: novosadjaroslav@seznam.cz
Tel.: +420 603 111 987

 
 

Náš tip

Krásy Jordánského království 2024

Krásy Jordánského království 2024Zážitkový okruh Jordánskem s českým průvodcem. Východ slunce ve Wadi Rum, tajemná Petra a další památky. Pobyt v luxusním hotelu u Mrtvého moře. Plavba po Rudém moři a mnohem více. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.