Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Na Trojce

Hotel Na Trojce

Pusté Žibřidovice 3
788 23 Jindřichov
Telefon: 583 283 424
Web: http://www.HotelNaTrojce.cz
Email: HotelNaTrojce@seznam.cz

 

Hotel Na Trojce je ukrytý od shonu civilizace v podhůří Hrubého Jeseníku. To znamená, že je u nás v zimě spousta sněhu a v létě jasný sluneční svit.  I v těchto končinách nabízíme výtečnou stravu a pohodlné ubytování za přátelské ceny a společně s překrásnou okolní krajinou si u nás lze odpočinout a pobavit se jak v létě tak v zimě a to až v počtu 60-ti návštěvníků všech věkových kategorií.

UBYTOVÁNÍ
Pro hosty je připraveno celkem 22 rekonstruovaných pokojů a to 2-, 3- a 4-lůžkových. V nich je dostatečné vybavení jak nábytkem tak i ostatními užitečnými předměty zpříjemňujícími pobyt našim hostům. Také na pokoji instalované umyvadlo s teplou vodou najde jistě uplatnění. Díky tomu splňujeme normu OFICIÁLNÍ JEDNOTNÉ KLASIFIKACE UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ vydanou Asociací hotelů a restaurací České republiky o. s. kategorie Economy **. Standardním vybavením pokojů je i radiopřijímač, WiFi signál pro přístup k internetu, je možné si zapůjčit televizor *.

Sociální zařízení jsou rozmístěna v jednotlivých patrech tak, aby jich byl dostatečný počet pro všechny ubytované a to samozřejmě odděleně pro ženskou a mužskou část rekreantů. Tyto prostory prošly v červenci a srpnu 2007 rekonstrukcí a jsou tedy vybaveny novými zařizovacími předměty a především byl zásadním způsobem rozšířen jejich počet. Ve sprchách jsme se navíc snažili o zajištění maximálního pohodlí rekreantů a instalovali jsme do každého sprchového koutu i uzavírací dveře. 

Společné prostory hotelu jsou vybaveny z ohledem na jejich maximální využití a splnění většiny představ našich hostů. V restauraci, která má 60 míst, je možné relaxovat při hře kulečníku, sledování kabelové televize nebo se občerstvovat u stále plně zásobeného baru.

V době podávání jídel je tato restaurace využívána jako jídelna a to opět s možností zakoupení občerstvení u baru. V příznivém počasí je oblíbeným místem velká venkovní terasa se zahradním nábytkem, na níž je z restaurace vstup.

Ve druhém patře hotelu je potom klubovna, kde je možné vyzkoušet své schopnosti ve hře ping-pongu, sledovat televizní pořady, ponořit se do literatury z bohatě naplněné knihovny a nebo třeba jen širokým oknem vyhlížet na hřeben Králického Sněžníku. Jindy zde umísťujeme nábytek a technického vybavení pro uspořádání sešlostí např. za účelem školení. Naopak, při vyklizení onoho nábytku, je zde možné nerušeně prožívat relaxačně zaměřená cvičení.
V celém hotelu je možné zdarma využívat WiFi připojení k internetu.

Rodičům se snažíme zjednodušit cestování a zpříjemnit pobyt zapůjčením dětských postýlek, vaničky na koupání, židliček na krmení, houpací sedačky, rychlovarných konvic *), mikrovlnné trouby *), ohřívačky lahví, kočárku, turistické nosičky, chodítka... Pro venkovní vyžití malých hostů máme dětské prolézačky, houpačky, skluzavku, pískoviště atd...
(* zpoplatněná služba)

STRAVOVÁNÍ
Nabízíme ho formou polopenze nebo plné penze z jednotného jídelního lístku. Dále je možné využít nabídky restaurace z minutkového jídelního lístku a nápojů z nápojového lístku. Specifická přání hostů se samozřejmě snažíme plnit :-)

DALŠÍ VYBAVENÍ
Máme travnaté hřiště pro malý fotbal (40x20m), hřiště pro nohej- nebo volej-bal, venkovní ohniště pro romantické večeře, zrekonstruovaný venkovní 15m dlouhý bazén nebo nádherný výhled na (vele)hory...

Pro klidné spaní našich hostů umožňujeme jak umístění jízdních kol do zamykatelné kolárny tak i uložení lyží do lyžárny a obuvi do zamykatelných skříněk. Také je možné dohodnout zaparkování a uzamčení motorových miláčků do garáží pro ně postavených.

Pokud je venkovní parkování praktičtější, před hotelem máme dostatečný prostor pro zaparkování automobilů i autobusů všech hostů a to samozřejmě zdarma.

Další kontakty

Mobil: 739 370 613 (recepce)

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.