Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Amber Hotel Konopiště

Amber Hotel Konopiště

Benešov u Prahy 20
256 01 Benešov
Telefon: 64824764_3
Web: http://www.amberhotels.cz/hotel-konopiste
Email: konopiste@amberhotels.cz

 

Amber Hotel Konopiště se nachází cca 30 minut od centra Prahy, v klidné a zajímavé lesnaté krajině v sousedství světově proslulého zámku Konopiště. Amber Hotel Konopiště je ideálním místem pro uspořádání outdoorových a teambuildingových akcí.

Ubytování
Amber Hotel Konopiště disponuje 44 útulně vybavenými dvoulůžkovými pokoji a k dispozici je také jedno apartmá. Okna pokojů jsou situována do přírodní tiché scenérie. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, koupelnou, satelitním TV, rádiem, minibarem, vysoušečem vlasů, trezorem, terasou a telefonem s přímou volbou. Pokoje kategorie Business jsou vybaveny bezdrátovým připojením WIFI. Každý pokoj disponuje vlastním parkovacím místem.

Konferenční služby
K vybavení hotelu náleží konferenční prostory v podobě tří salonků o celkové kapacitě 80-ti míst. Zajistíme veškeré potřebné technické vybavení.

Restaurace
Všechno končí a začíná na jednom místě. V restauraci Stodola je to zážitek, který Vás přesvědčí o tom, že jsou věci, kterých není nikdy dost.

Pro stravování je Vám k dispozici stylová restaurace Gourmet Stodola, která pro Vás připraví nezapomenutelné gastronomické zážitky. Můžete zde posedět v příjemném prostředí u otevřeného ohně a v letních měsících můžete také navštívit venkovní terasu.

Relaxační a sportovní aktivity
Pro Váš volný čas, relaxaci a sportovní aktivity můžete využít náš hotel!

■Posilovna: Je vybavena běžeckým trenažerem, rotopedem a posilovacími stroji. Kapacita je 6 – 10 osob.
■Sauna: Je příjemným relaxačním místem až pro 10 osob.
■Bazén: Máte možnost využít venkovní bazén o délce 20 m a hloubce 3 m. V letním období je v provozu snack bar.
■Tenis: V zimnim období si můžete zahrát v kryté vytápěné hale.Víceúčelové hřiště Vám poslouží při volejbalu, nohejbalu, florbalu.
■Další možnosti:
■zapůjčení horského kola
■stolní tenis
■ruské kuželky
■minigolf
■masáže
V době od května do konce září umožňujeme návštěvníkům ubytování ve vlastních stanech a karavanech v prostorách přírodních teras oddělených od sebe živými ploty, zajišťujícími klid a soukromí každému hostu. Kemp je rozdělen do jednotlivých stání o ploše 90 m2 s vlastními přípojkami elektřiny. Celý areál je v noci osvětlen.

K dispozici je sociální zařízení a sprchy s teplou vodou po celý den, společenská místnost, víceúčelové hřiště, stolní tenis, kuchyňka a prádelna. K vybavení campu patří mimo jiné také tenisové kurty, posilovna, sauna, masáže, tenis nebo minigolf. Osvěžení Vás čeká v letních měsících v bazénu s whirlpoolem. Vašim dětem udělá radost dětské hřiště, kde jsou připraveny houpačky, prolézačky a pískoviště. Během dne je k dispozici Snack bar, terasa a restaurace gourmet Stodola.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.