Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Pension U Vlčků

Pension U Vlčků

Hracholusky 29
330 33 Úlice
Telefon: 377 914 249
Web: http://www.pensionuvlcku.com
Email: info@pensionuvlcku.com

 

Pěkné ubytování v klidném prostředí nedaleko Hracholuské přehrady s možností sportovního vyžití - tenis, golf, cykloturistika, vodní lyžování, rybaření, houbaření, půjčovna lodí a raftu pro 9 osob, motorové dětské čtyřkolky, možnost sjíždění řek v okolí. 

UBYTOVÁNÍ
Kapacita pensionu je 14 dvoulůžkových pokojů + přistýlky pro děti. Pokoje jsou vybaveny sprchou WC, některé pokoje i TV a SAT. Součástí našeho pensionu je i bezbariérový pokoj s příslušenstvím (koupelna, WC, TV, sat.). Snídaně pro ubytované hosty je zajištěna do 10 hodin. Dále nabízíme ubytování ve stylové chatě se dvěma pokoji a kapacitou max. 6 osob.

RESTAURACE
V naší restauraci s kapacitou 60 míst nabízíme chutná jídla naší i světové kuchyně. Restaurace je otevřena v období červenec-srpen od 11 do 23 hodin a v ostatních ostatních měsících od 16 do 23 hodin.
Dále je pro Vás připravena letní terasa s kapacitou 80 míst s krbem a možností grilování.

Uzavřené parkoviště v objektu penzionu je pro ubytované hosty a návštěvníky restaurace zdarma. Možno využít i náš nový HELIPORT.
Našim návštěvníkům nabízíme možnost využití bazénu.

OKOLÍ
200 m pod pensionem se nachází malá pláž a cca 1 km velká pláž. Z pláže je možné uskutečnit také výlety na parníku, jehož trasa je v délce cca 20 km. 
Pro milovníky motorového i bezmotorového létání můžeme zajistit vyhlídkové lety na letišti v Plešnicích (cca 2,5 km od pensionu).
Našim návštěvníkům doporučujeme výlety na zříceniny hradů Buben a Gutštejn, klášter Teplá a Kladruby, nebo návštěvu velice zajímavého pivovarského muzea v Plzni nebo  historického podzemí a dalších zajímavých kulturních a historických památek. Mladé návštěvníky zajisté velice potěší návštěva zoologické a botanické zahrady v Plzni.

Další kontakty

Mobil: 606 907 391

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.