Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Penzion Bezovka

Penzion Bezovka

Bezovka 34/4
418 01 Bílina
Telefon: 417 535 960
Web: http://www.bezovka.cz
Email: info@bezovka.cz

 

Penzion BEZOVKA je umístěn v malebném, tichém a klidném prostředí rodinných domů v městské části Bezovka, pár minut pěší chůze od Pohádkového lesa, poblíž se nacházejí také chovné rybníky, na kterých se pořádají soutěže a přehlídky RC lodí :)

V penzionu najdete restauraci s kuchyní založenou na kvalitním a chutném jídle a bohatou nabídkou. Venkovní posezení nyní jak s letním, tak i zimním provozem!!! Dva salónky (soukromý, svatby, oslavy, školení, meating, prodejní akce,aj.), dvě moderní bowlingové dráhy a šest stylových dvoulůžkových pokojů. To vše pod jednou střechou.

Proč nás navštívit:
- klidné prostředí
- dobré jídlo a pití
- rozumné ceny
- tiché okolí
- mladý kolektiv
- bowling, restaurace, a penzion pod jednou střechou
- venkovní posezení (nyní i v zimních měsících)
- parkoviště na dvoře
- wi-fi internet po celém objektu
- šipkový automat Bravodarts (novinka)

UBYTOVÁNÍ
Klid, ticho, ale i zábava pod jednou střechou, to jsou hlavní klady tohoto ubytování. Pro hosty penzionu je nyní k dispozici bezdrátový internet zdarma! Dalším plusem jsou nízké ceny za ubytování.

Ubytování je v šesti podkrovních dvoulůžkových pokojích, každý pokoj má samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, a barevný televizní přijímač.

Parkování je možné v uzamčeném soukromém objektu penzionu. 

RESTAURACE
Máte žízeň, hlad, nebo hledáte to správné místo na konání vaší akce? Máme pro vás řešení - naši restauraci. Výběr z rozsáhlého jídelníčku od běžných jídel až po speciality šéfkuchaře, od masových pokrmů po vegetariánské, cokoliv hledáte u nás dostanete.

Proč jít k nám?
- výtečná kuchyně
- široká nabídka jídel (snídaně, obědy, večeře)  
- kvalitní obsluha
- rozsáhlý nápojový lístek
- míchané nápoje
- posezení na kryté zahrádce
- dvě místnosti pro sezení uvnitř (52míst k sezení)
- bar 

SALÓNEK
Zajišťujeme kompletní servis pro konání oslav svateb, narozenin, prezentací a podobných událostí. Náš prostorný salónek pro tyto masové události pojme až 70 lidí, má samostatný výčepní pult, a taneční parket. Je fyzicky oddělen od restaurace i bowlignu - nachází se na prvním patře, vstup do něj je také oddělený, a disponuje také samostatnými toaletami.
Samozřejmostí jsou komplexní cateringové služby, obsluha, a po úspěšném zakončení akce je také možnost ubytování hostů. 

BOWLING
Přijďte si zahrát na kvalitní dráze! Ponořte se do podmořského světa, vychutnejte si každý hod na moderních bowlingových drahách obklopených vizuálními efekty ve fluorescenčních barvách. Hrajte! Bavte se! Zlepšujte své výsledky! Překonejte rekord dráhy a vyhrajte láhev šampaňského! Platí pro obě dráhy, vyhrát může každý kdo se zúčastní!

Další kontakty

Mobil: 605 265 557

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.