Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Chata Orlí vrch

Chata Orlí vrch

Rejvíz 96
793 76 Zlaté Hory
Telefon: 739 011 421
Web: http://www.rejviz.org
Email: chataorlivrch@volny.cz

 

Chata Orlí vrch je vedle ubytování zároveň farmou hospodařící v nádherné, ale drsné krajině hrubého Jeseníku, na nahorní plošině osady Rejvíz ve výšce 772 m.n.m. 

Na farmě máme koně, ovce, kozy, slepice, divoká a domací prasata, která chováme alternativním způsobem ve volné přírodě. Zabýváme se také výrobou kozích sýrů.

Chata Orlí vrch byla vybudována v roce 1956 jako objekt rozhlasového vysílače, který byl v roce 1998 přebudován na penzion. Nachází se v severovýchodní části osady Rejvíz, mimo hlavní komunikaci, přímo na kótě vrcholu kopce Orlí vrch v 772 m.n.m, uprostřed velkého oploceného zalesněného pozemku. V tomto areálu je vybudováno hřiště pro volejbal nebo tenis, parkoviště, ohniště s posezením a venkovní stolní tenis.

UBYTOVÁNÍ
V přízemí penzionu je velká společenská místnost s kapacitou čtyřiceti míst, která slouží zároveň jako jídelna a televizní místnost. Sedm pokojů poskytuje maximální ubytovací kapacitu pro 34 osob, další navýšení ubytovací kapacity o 30 míst je možné v chatkách vzdálených od objektu cca 100 m.
V celém objektu penzionu je zákaz kouření, mimo vyhrazený prostor. 

STRAVOVÁNÍ
K ubytovacím službám je standardně poskytována polopenze. Po domluvě zajistíme plnou penzi popř. jinou formu stravování včetně diety.
Na zvláštní přáni připravíme specialitu Orlího vrchu, a tím je pečené sele nebo jehně se zeleninovým salátem.

AGROTURISTIKA
Pro všechny milovníky krásných a ušlechtilých zviřat nabízíme vyjížďky na koních nebo vodění koní v překrásné panenské přírodě v okolí Rejvízu.
Poznáte u nás nejen nové přátele, ale také přirozený způsob života koní ve volné přírodě na pastevním odchovu.
Pod dohledem odborného instruktora se naučíte o koně starat a osvojíte si základy jezdectví.

DĚTSKÝ LETNÍ TÁBOR
První dva týdny v době letních prázdnin je v areálu tradičně provozován letní dětský tábor. Kapacita tábora je šedesát dětí a je zaměřen hlavně na turistiku a tábornické dovedností. Nově je do programu tábora zařezen také výcvik jízdy na koni.

ŠKOLNÍ VÝLETY
Chata Orlí vrch je svým umístěním přímo předurčena pro konání akcí jako jsou školní výlety, školy v přírodě nebo sportovní soustředění.
Areál kolem chaty skýtá nepřeberné možnosti pro vyžití dětí - táboráky, noční hry nebo různé sportovní soutěže. Kapacitu chaty je možno zvětšit o 30 míst na chatkách.

RELAXAČNÍ POBYTY
Akce pro ženy "dámská jízda se cvičením v romantické přírodě v Jeseníkách". K pohodě a relaxaci přispějí profesionální služby kadeřnice, kosmetické poradkyně, pedikérky, manikérky a rehabilitační masérky a to vše za velmi příznivé ceny. Nejbližší termín příštího relaxačního pobytu je duben 2010.

Chata Orlí vrch je svou polohou a svým vybavením vhodná zvláště pro rodinnou rekreaci s dětmi, pro konání dětských zotavovacích akcí jako jsou dětské tábory, školní výlety, různá sportovní nebo zájmová soustředění a školy v přírodě, nebo rodinné oslavy, školení, kurzy a jiné firemní akce. U výše vyjmenovaných akcí zajišťujeme polopenzi popř. celodenní stravování. 

Další kontakty

Mobil 2: 604 234 352

 
 

Náš tip

Krásy Jordánského království 2024

Krásy Jordánského království 2024Zážitkový okruh Jordánskem s českým průvodcem. Východ slunce ve Wadi Rum, tajemná Petra a další památky. Pobyt v luxusním hotelu u Mrtvého moře. Plavba po Rudém moři a mnohem více. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.