Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Wellness hotel Centrál Klatovy

Wellness hotel Centrál Klatovy

Masarykova 300/II
339 01 Klatovy
Telefon: 376 314 571
Web: http://www.centralkt.cz
Email: hotel@centralkt.cz

 

WELLNESS HOTEL CENTRÁL***, založený v roce 1929, leží v klidném místě v centru města, sousedícím s historickým jádrem Klatov. WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** nabízí po celkové rekonstrukci ubytování ve 2 jednolůžkových, 41 dvoulůžkových pokojích a 4 apartmá. Všechny POKOJE mají vlastní koupelnu, WC, telefon s přímou provolbou a barevnou televizi se satelitním příjmem. Atmosféru počátku našeho století navozuje nejenom stylový nábytek, ale i všechny ostatní pokojové doplňky.

Pro naše motorizované hosty nabízíme možnost úschovy automobilu v deseti hotelových garážích.

Stylově řešená RESTAURACE je podpořená moderní gastonomií, takže zde spojuje kvalitu, racionálnost a moderní trendy zdravé výživy s poklidnou atmosférou konce 30-tých let našeho století.

Zcela jiný pocit získáte v BARU, který je ideálním místem k pracovní schůzce, setkání s přáteli spolu s odpočinkem při sklence vína či posezení při krátkém programu nebo tanečním večeru v denních i nočních hodinách.

Konferenční možnosti nabízí salonek (45 osob) a sál o kapacitě do 100 osob se základním technickým vybavením a možnostmi doplňkových programů. Zde se tvoří základ strategie úspěchu intenzitou a kombinací seminářů, školení a relaxace.

Darovat svému tělu pár hodin pohody můžete v nově otevřeném WELLNESS CENTRU. V relaxačním bazénu o velikosti 8 x 6m se slanou vodou, protiproudem, vodopádem a masážními lavicemi. Multifunkční sauna. Masáže. Hydroterapie. Termoterapie. Uhličité koupele.

Přijďte vychutnat rodinnou atmosféru hotelu ze třicátých let, z dob, kdy gastronomie prožívala svůj zlatý věk, ve městě, které dýchá atmosférou historie a pohody uprostřed nádherné nedotčené krajiny.

 
 

Náš tip

Krásy Jordánského království 2024

Krásy Jordánského království 2024Zážitkový okruh Jordánskem s českým průvodcem. Východ slunce ve Wadi Rum, tajemná Petra a další památky. Pobyt v luxusním hotelu u Mrtvého moře. Plavba po Rudém moři a mnohem více. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.