Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Aparthotel Šumava 2000

Aparthotel Šumava 2000

Náměstí č.8
34192 Kašperské Hory
Telefon: +420 376 546 910
Web: http://www.aparthotel-sumava.cz
Email: info@sumava2000.cz

 

Aparthotel Šumava je rodinný hotel, který se nachází v horní části historického náměstí v Kašperských Horách, které jsou ideálním výchozím bodem pro spoustu zajímavých výletů do okolní Šumavy. U nás najdete komfortní ubytování, wellness a další kvalitní služby. Nabízíme 3 typy ubytování s celkovou kapacitou 96 lůžek.

Ubytování

Vybrat si můžete ze tří odlišných druhů ubytování:

4* APARTHOTEL

Ubytování v komfortních studiích a apartmá s vlastní koupelnou, plně vybaveným kuchyňským koutem, LCD TV, DVD a satelitem. Prakticky vybavené pokoje s dostatkem úložných prostor. V zadní části hotelu luxusní rodinné apartmá 100m2 s vlastním vchodem. Panuje u nás příjemná atmosféra (jen 12 pokojů a 1 rodinné apartmá). Na recepci si můžete zakoupit teplé a studené nápoje v lobby baru, v zimě je možné posezení u krbu.
 

V ceně hotelového ubytování je zahrnuto:
• bohatá snídaně formou bufetu
• veškeré vybavení pro pobyt s miminky a nejmenšími dětmi (postýlky, židličky, vaničky, nočníky, přebalovací pulty)
• relaxační centrum – vířivka, sauna, bylinná pára, infrakabina
• letní venkovní bazén 6x3 m
• wi-fi připojení v celém hotelu
• profi-fitness
• pračka
• parkování

BED AND BREAKFAST POKOJE

Nové rodinné ubytování v podkroví Centra volného času, které přímo sousedí s Aparthotelem Celé podkroví je řešeno jako 1 velký luxusní apartmán se 7 pokoji (celková kapacita je 23 osob), plně vybavenou kuchyňkou a koupelnou.

Pokoje mají společné sociální zázemí, kuchyňku a jídelnu. Jsou prakticky zařízené s umyvadlem, kvalitními postelemi a dostatkem úložných prostor. Kuchyňka nabízí možnost jednoduchého vaření (veškeré nádobí a náčiní je k dispozici), dále 3 lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, 2x rychlovarná konvice.

Sociální zázemí se skládá ze 3 samostatných WC, 1x sprcha s převlékárnou, 1x koupelna se sprchou, vanou a přebalovacím pultíkem.

V ceně ubytování je zahrnuto:
• kontinentální snídaně (pečivo, máslo, med, džem, džus, volný výběr teplých nápojů)
• vstup do dětského centra (herny 100 m2, výtvarná dílna, tělocvična, zahrada s dětským hřištěm, dětská horolezecká stěna)
• letní venkovní bazén 6x3 m
• wi-fi připojení
Možnost dokoupit si hotelové služby jako např. wellness, masáže apod.

REKREAČNÍ VILY NAD ŘEKOU OTAVOU

Ubytování v designových vilách, které stojí na samotě zvané Rajsko v CHKO Šumava s výhledem do okolní přírody a na řeku Otavu. Vhodné pro ty, kteří hledají něco výjimečného a netradičního pro svou dovolenou.

Každá vila se skládá ze dvou zcela oddělených stejných mezonetových apartmá. Apartmá mají velký, vzdušný a světlý obývací pokoj spojený s kuchyní, oddělené WC a šatnu. Z obývacího pokoje se vychází na jižní terasu na úrovni terénu. Na terase je připraveno posezení a lehátka. Ve spodním patře (vytvořeném přirozeně svahem) jsou 3 ložnice, koupelna se 2 umyvadly, sprchou a oddělené WC. V každém apartmá je k dispozici 1 dětská postýlka.

V ceně ubytování ve vilách je zahrnuto:
• energie, povlečení, ručníky, osušky, utěrky a další textil
• využití horských kol (přímo ve vilách)
• wi-fi připojení
• v Aparthotelu Šumava v Kašperských Horách – vstup do dětského centry, venkovní bazén

Ceny ubytování
4* Aparthotel – od 990 Kč za dospělou osobu a noc, 2 děti do 10 let zdarma (při ubytování společně s rodiči)
Bed & breakfast pokoje – od 400 Kč za dospělou osobu a noc, 250 Kč první dítě, druhé dítě zdarma (při ubytování společně s rodiči)
Design vily – od 13 000 za týden v 1 mezonetovém apartmá

Pro skupiny nabízíme zajímavé slevy nebo provize, zejména v období mimo hlavní sezony.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.