Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

SWN Moravia, s.r.o. - Penzion Gaudeo, Štítary

SWN Moravia, s.r.o. - Penzion Gaudeo, Štítary

Mladoňovice 65
675 32 Mladoňovice
Telefon: +420 774 869 840
Email: recepce@penzionygaudeo.cz

 

Nabídka ubytování v penzionu s kapacitou 25 lůžek. K dispozici jsou dvou a čtyřlůžkové apartmány s příslušenstvím, úschovna kol a parkoviště. 
Objekt postavený v roce 2007 se nachází přímo v areálu Camp Pláž – Vranovská přehrada. Penzion Gaudeo má kapacitu 24 lůžek, nabízí 2- a 4-lůžkové apartmány s vlastní kuchyňkou, ledničkou, koupelnou, WC a balkónem. Každý pokoj je vybaven TV se satelitním příjmem. Cyklistům nabízí úschovnu kol. Samozřejmostí je i vlastní parkoviště přímo u penzionu. Každý apartmán má přímý samostatný vchod. Své návštěvníky překvapí příjemnou obsluhou, vytříbeným vkusem a prostornými apartmány, vhodnými ke strávení celotýdenní dovolené pro celou rodinu. Penzion Gaudeo je prvním z celkové série 3 penzionů, které budou realizovány v dalších letech. Nabízíme dále i možnost pořádání firemních akcí a školení v překrásném prostředí Vranovské pláže, včetně zajímavých doprovodných programů. Vždy individuálně, dle Vašeho přání.
Vranovská přehrada je, dle dlouhodobých sledování meteorologů, díky své poloze, nejteplejší přehradou v ČR. Vranovská pláž, taktéž nazývaná Moravský Jadran – to je místo, kde každý zákazník najde vše, co potřebuje. Nádherná písečná pláž, dostatek místa, výborná infrastruktura, příjemné koupání a bezpočet možností aktivního odpočinku na strávení příjemné dovolené. Přímo v areálu Vranovská pláž se nacházejí 4 restaurace, tenisové kurty, 500 m dlouhá písečná pláž s pozvolným přístupem do vody, velký tobogán, 6 víceúčelových hřišť pro nohejbal a volejbal a mnoho dalších. Bohužel jen své pejsky budete muset nechat doma, do areálu je jim přístup zakázán. Vranovská přehrada přímo sousedí s městem Vranov nad Dyjí a s NP Podyjí. NP Podyjí své návštěvníky milující sport, cykloturistiku a pěší turistiku upoutá bezpočtem cyklostezek a turistických stezek. Vranov nad Dyjí je nejenom pěkné místo, ale i krásný a hojně navštěvovaný zámek Vranov nad Dyjí.
Příjezd autem k areálu Vranovská pláž je od obce Štítary, nebo pro pěší visutým mostem od městyse Vranov nad Dyjí. Vranovská přehrada patří svou polohou, ale i délkou (35 km) k nejkrásnějším na Jižní Moravě, ale i v ČR.

Příjezd k Penzionu Gaudeo - Vranovská pláž:

autem: ze Znojma směr Vranov nad Dyjí, v obci Lesná odbočit doprava směr Štítary, za obcí Štítary asi 1km odbočka na Vranovskou pláž. Zde se na dvou Y křižovatkách v lese vždy dát doleva. Po ca. 2 km dojedete k přehradě k recepci Camp Pláže. Zde předložíte doklad rezervace ubytování na Penzion Gaudeo. Recepce Camp pláže Vám ukáže příjezd k penzionu.

busem: ze Znojma směr Vranov nad Dyjí, pak pěšky přes hráz na pláž ca. 1 km, ev. možno v létě využít dopravu místním vláčkem.

vlakem: ze Znojma směr Šumná (trať č. 241 Znojmo - Mor.Budějovice - Okříšky ), ze Šumné pěšky ca. 7 km.

Při včasném oznámení Vám rádi zajistíme ze železniční zastávky Šumná odvoz do penzionu (za poplatek).

Další kontakty

SWN Moravia s.r.o. Penzion Gaudeo - Vranovská pláž, www.penzionygaudeo.cz, Fax: +420 568 408 119, E-mail: recepce@penzionygaudeo.cz
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.