Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Centrum Stone

Centrum Stone

Sadová 123
793 26 Vrbno pod Pradědem
Telefon: 554 725 894
Web: http://www.centrumstone.cz
Email: recepce@centrumstone.cz

 

Centrum Stone Vás zve k celoroční aktivní sportovní nebo relaxační rodinné dovolené v Jeseníkách. Centrum Stone je dále vhodný pro firemní večírky, vzdělávací kurzy a svatby. Restaurace je vybavena projektorem s přípojkou na PC.
Ubytování v Centrum Stone s.r.o. Vrbno nabízí krásný výhled na Jeseníky s výběrem pokojů v různém cenovém rozpětí. Pokoje jsou 2,3,4 lůžkové nebo apartmán se sociálním zařízením na každém pokoji.
Poloha penzionu je vhodně situována v horní části Vrbna pod Pradědem ve směru lázně Karlova Studánka nebo Jeseník (23 km).

Centrum Stone je klasická, zděná budova. Pokoje byly nově opraveny a vybaveny o nová sociální zázemí. Všechny pokoje jsou vybaveny LCD TV a přípojkou na Internet.

Součástí Centrum Stone je sportovně-zábavný areál (bowling, kulečník).

300 m pod penzionem jsou umístěny autobusové zastávky jak ve směru lázně Karlova Studánka - (cca 9 km) - Hvězda s následným přestupem do autobusu - kyvadla na Ovčárnu, tak ve směru opačném, do okresního města Bruntálu (cca 25 km).

Centrum Stone nabízí ubytování se snídaní, formou polopenze nebo plné penze, která zvýhodňuje děti od 3 do 10 - ti let věku. Klimatizovaná restaurace disponuje kapacitou 60 míst a je otevřena v době od 8:00 do 22:00. Jídelní lístek je velmi pestrý, lze si vybrat z hotových jídel, minutek, ale i bezmasých jídel a denní nabídky čerstvých salátů.
Provoz: celoročně. Možnost ubytování na víkend. Silvestrovské pobyty.

Další kontakty

Mobily: 777 726 036, 777 726 021

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.