Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

RS Bílá Holubice

RS Bílá Holubice

Mokřinky 139
747 84 Moravice
Telefon: 556 303 444
Web: http://www.bilaholubice.cz
Email: info@bilaholubice.cz

 

Rekreační středisko Bílá Holubice se nachází nedaleko města Vítkov  v překrásném prostředí přírodního parku Moravice v Oderských vrších, v blízkosti Jánských koupelí a Kružberské přehrady.

Lokalita je předurčena k rekraeaci pro každého i každé roční období. 
V zimě je zde možnost jezdit na běžkách po vyznačených turistických stezkách nebo odpočívat při pohledu na tichou, třpytící se, zasněženou krajinu. 
V létě zase rozhlehlé lesy, bohaté na houby, vybízejí k častým procházkách na čerstvém vzduchu, dlouhým projížďkám na kole nebo v koňském sedle.

UBYTOVÁNÍ
Nabízíme ubytování ve dvou- a pětilůžkových pokojích, které se nacházejí v 1. patře hlavní budovy. Jejich celková kapacita je 43 lůžek. Pokoje jsou vybaveny skříní, stolkem, křeslem a postelemi. Dámské a pánské sociální zařízení se nachází na patře a je pro všechny pokoje společné . V budově se nachází klubovna a jídelna, ve které můžete trávit příjemné večery. Hlavní budova je proto vhodná pro školy v přírodě, dětské tábory nebo větší společenské akce.

Dále nabízíme ubytování ve vilce pro 15 osob a v chatkách pro cca 10 osob. Ve vilce jsou pokoje s vlastním sociálním zařízením, 2x 2-lůžkový, 2x  4-lůžkový a 1x 3-lůžkový s přistýlkou vybavený kuchyňkou. Chatky jsou vhodné hlavně pro rodinnou rekreaci. Jsou vybaveny kuchyňkou a společenskou místností s TV.

RESTAURACE
Posezení v útulné a stylové restauraci, jejíž atmosféra vás příjemně okouzlí a nabudí dojem rodinné pohody. K dispozici je samostatný salonek pro konání různých společenských akcí, jako jsou narozeniny, svatby, křtiny, abiturientské nebo firemní setkání.
Restaurace je v provozu každý den od 11 h, kuchyň do 12 h.

V letním období je v rekreačním středisku Bílá holubice k dispozici prostorná terasa, na které se báječně sedí u piva, a je zde možnost opékání selat, ryb, jehněčího nebo jejich případné uzení. 

Přijďte se podívat do našeho farmářského koutku - na jehňátka, králíčky a kůzlátka. 

TIPY NA VÝLET
- cykloturistická trasa Moravice z Opavy do Kružberku měří 41 km
- Kružberské cvičné skály leží pod hrází přehrady.
- kolem řeky Moravice je několik vyznačených turistických stezek

ZÁBAVA
Jedinečná příležitost pobavit se při agroturistice (např. projížďky na koních) nebo paintballu (hrajeme každý víkend). 
Nabízíme posezení v restauraci nebo baru, máme novou hernu.
V blízkosti se nachází dětské hřiště, obchod s potravinami, je zde možnost připojení na internet, WI-FI.

Další kontakty

Mobil: 724 922 180
bilaholubice@centrum.cz

 

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.