Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Penzion U Ježků

Penzion U Ježků

Lažánky 73
678 01 Blansko
Telefon: 731 495 555
Web: http://www.penzionujezku.cz
Email: info@penzionujezku.cz

 

Náš rodinný Penzion U Ježků je hotelového typu a nachází se v samotném srdci Moravského krasu. Velmi rádi Vás u nás přivítáme a poskytneme kvalitní zázemí při Vaší pracovní cestě, dovolené nebo odpočinku v moderních, prostorných a vkusně vybavených pokojích. Snadno a rychle si zvyknete na fakt, že to co jinde považují za nadstandard s doplatkem, je u nás samozřejmostí a zdarma!

UBYTOVÁNÍ
Všechny naše pokoje a společné vnitřní prostory jsou NEKUŘÁCKÉ! Dle Vašeho vkusu a potřeb vám nabídneme ubytování v útulných 2lůžkových, 3lůžkovém a 5lůžkovém pokoji. Pro rodiny s dětmi a náročnější hosty máme 2 apartmány s oddělenou ložnicí a plně vybavenou kuchyňkou s jídelním koutem. Každý pokoj i apartmán má vlastní koupelnu, WC, televizi, chladničku a možnost připojení k internetu ZDARMA!

SLUŽBY
Internet:
Internetový koutek ve společných prostorách vybavený počítačem trvale připojeným k internetu můžete ZDARMA využívat 24 hodin denně. Přímo u penzionu je oplocené parkoviště s automatickou bránou pro Váš automobil nebo motorku. Pro odpočinek nebo třeba grilování můžete využít posezení za budovou penzionu. Hned vedle je travnatá plocha vhodná pro aktivní i pasivní odpočinek a sportovní vyžití.

Stravování: 
Kontinentální snídaně podáváme v penzionu, pro obědy a večeře je možné využít restauraci, která se nachází hned vedle penzionu (100 m) - Restaurace Lažánky (www.restaurace-lazanky.cz).
Po celou dobu vašeho pobytu máte možnost si ve společenské místnosti připravit kávu, čaj či čokoládu.

Parkoviště:
Ve dvoře hned za penzionem je oplocené a osvětlené parkoviště s automatickou bránou pro váš automobil nebo motorku.

Úschovna a pronájem jízdních kol:
Svoje kola si můžete ZDARMA uschovat v uzamčené "kolárně" se vstupem přímo z parkoviště. Nabízíme také pronájem horských kol. Podmínky pronájmu se sjednávají individuálně v místě pobytu. 

OKOLÍ
Poloha našeho penzionu je ideální pro pěší turistiku i výlety na kolech po Moravském krasu. V okolí je hustá síť značených cyklostezek. Moravský kras je jedna z nejvýznamnějších krasových oblastí v České republice. Nejznámější lákadla Moravského krasu Macocha a Punkevní jeskyně jsou doslova za kopcem. Rybník Olšovec - koupání, lodičky šlapadla, windsurfing (cca 3 km). Aquapark v Blansku (5 km), také minigolf, squash, bowling, fit centrum. Hrady v okolí - Pernštejn, Boskovice, Nový Hrad, Veveří, Špilberk, Svojanov, Bouzov.... zámky v blízkém okolí - Blansko, Rájec nad Svitavou, Lysice, Boskovice, Kunštát, Lednice, Slavkov....a mnoho dalších možností.

Náš penzion můžete také využít jako velmi kvalitní a cenově dostupné zázemí pro ubytování v průběhu četných veletrhů v blízkém Brně (areál BVV - Brněnských výstav a veletrů - je od nás vzdálen pouhých 20 minut jízdy autem).

Další kontakty

Mobil 2: 603 242 222

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.