Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Indiánské léto na Šumavě si užijí děti i rodiče

Léto už se pomalu chýlí ke konci, ale nemusíte být smutní, vždyť babí léto na Šumavě je nejhezčí období. Vezměte prťata, miminka a drobotinu všeho druhu a vyrazte do Kašperských Hor do Aparthotelu Šumava 2000. Rodinný hotel má příjemnou atmosféru a najdete tam vše, co pro pobyt s dětmi potřebujete. A navíc - až 2 děti do 10 let s Vámi budou bydlet zdarma! 

Rodinné pobyty s programem pro děti (i rodiče)

V Aparthotelu Šumava si pro vaši dovolenou s dětmi můžete vybrat z několika podzimních pobytů s animačním programem pro děti. Na odpoledne je pro děti připravený zábavný animační program v dětském klubu Horálek. Za 7 let zkušeností s těmito programy si hotel vytvořil stálý tým kvalitních spolupracovnic, a proto je tamní dětský program opravdu lákavý a pestrý, od spousty her, výtvarných projektů až po poznávání šumavské přírody, zvířátek, výletů a dalších aktivit. Instruktorky přebírají za děti během programu plnou zodpovědnost, takže si rodiče mohou v době programů alespoň trochu odpočinout podle svých představ. 

Zvolit si můžete například Svatováclavský prodloužený víkend s dětmi na Šumavě od 27. do 30. 9. 2012, který bude plný zábavy pro děti a odpočinku pro rodiče. Nebude chybět ani oblíbená tajuplná stezka kolem Zlatého potoka a večer v pravém indiánském Tee-Pee.

Podzimní prázdniny jsou připravené s programem v sportovně-dobrodružném duchu. Pro maminky je připravena lekce Zumby a cvičení na balančních podložkách T-Bow, tatínkové zase mohou zmobilizovat celou rodinu v tradičním orientačním závodu se zajímavými cenami. Rodina umístěná na prvním místě obdrží víkendový pobyt pro celou rodinu v Aparthotelu Šumava 2000. 

Rodinný pobyt pro Vás zcela zdarma 

V rámci dovolené s dětmi v září a říjnu můžete využít akci 4 pobyty za cenu 3! Pokud vyrazíte na dovolenou i s přáteli a objednáte si 4 stejné pobyty (tj. stejný počet nocí a stejný typ ubytování), budete mít 1 tento pobyt zcela zdarma. 

Pokud si chcete užít pohodu a přírodu s dětmi, nemusíte si vybírat jen pobyty s programem, ale můžete přijet vlastně kdykoliv. Do ceny každého pobytu je zahrnut také vstup do našeho relaxačního centra, kde si můžete dopřát vířivku, saunu, bylinnou parní lázeň a infrakabinu. V hotelovém dětském klubu Horálek jsou pro děti připravené velké herny (100 m2), tělocvična, výtvarná dílna a zahrada s dětským hřištěm. Za pěkného počasí je do konce září v provozu i hotelový venkovní bazén. 

Pro skupiny a party přátel je k dispozici krásný samostatný apartmán se sedmi pokoji, koupelnou, kuchyňkou a jídelnou, s kapacitou 23 osob. 

- PR článek -

Aparthotel Šumava 2000, Kašperské Hory
Tel. 376 546 910   
E-mail: info@sumava2000.cz 
www.aparthotel-sumava.cz

Článek byl zobrazen 3 915 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA