Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Prázdninový golfový kemp v Kravařích

Kluci a holky, nenuďte se o prázdninách a pojďte je s námi prožít aktivně - v přírodě, v prostředí zámeckého parku v Kravařích. Naučíte se hrát golf a zažijete spoustu další zábavy.

Komu je sportovní kemp v Kravařích určen?

Všem začátečníkům i mírně pokročilým golfistům ve věku 6 - 13 let.

Jak bude sportovní kemp probíhat?

Hlavní program bude zaměřen na golf a jeho výuku. Naši golfoví trenéři vás naučí základy golfu, stručně se také seznámíme s pravidly a golfovou etikou. Ukážeme vám, že golf je úžasný sport v přírodě, na čerstvém vzduchu a hrát ho může každý.

Kromě golfu se naučíme také základy tenisu pod dohledem zkušeného tenisového trenéra, zaměříme se na všestrannou kondiční přípravu a relaxační cvičení, budeme hrát míčové i jiné zábavné hry a navštívíme aquapark. Dojde i na tradiční prázdninové opékání buřtů a také si prohlédneme mistrovské golfové hřiště z golfové buginy.

V případě nepřízně počasí budeme sportovat pod střechou. Pro absolventy kempů budou připraveny diplomy, medaile, CD s fotografiemi a videem z kempu. Talentovaným dětem pak nabídneme možnost pravidelného pokračování v naší golfové akademii od začátku nového školního roku.

Co potřebujete s sebou?

S sebou potřebujete pouze sportovní oblečení a obuv a dobrou náladu. Golfové hole, míče, tenisové rakety, potřebné sportovní vybavení, to vše máme pro děti připraveno. 

Hladem a žízní trpět nebudete!

Oběd, celodenní pitný režim, dopolední i odpolední občerstvení zajištěno v naší klubové restauraci.

A proč vlastně hrát golf?

Strávíte hodně času v pohybu v přírodě s kamarády. Golf je jediná hra, kterou spolu můžou hrát hráči různých výkoností a různého věku a přesto spolu mohou vyrovnaně soutěžit. Golf je zábava na celý život, dokud můžete chodit a unesete golfovou hůl, můžete golf hrát. S golfem můžete začít jakémkoli věku. Je také ideální pro zdraví, chůze je nejpřirozenější pohyb. A jak sami zjistíte, golf je velice zábavný. Mezi lidmi je rozšířena představa, že golf je finančně velmi náročný. Zjistíte, že to není pravda, náklady na golf jsou srovnatelné s jinými sporty.

Cena pětidenního kempu je 2 900 Kč

V ceně kempu je stravování a pitný režim, vstup do aquaparku a celodenní program. Kemp bude probíhat každý den od 8:30 - 17:00. Připravili jsme pro vás dva turnusy: 14.7. - 18.7. a 4.8. - 8.8.

Přihlásit se můžete

emailem recepce@golfkravare.cz, telefonicky 553 673 202, nebo osobně na recepci v golfovém resortu v Kravařích, kde vám také rádi poskytneme další informace a ukážeme vám naše zázemí.

TĚŠÍME SE NA VÁS!

Informace najdete také na našem webu na adrese www.golfkravare.cz/novinky/prazdninovy-kemp-pro-deti/

 

Fotogalerie

 

 

 

 

 

 

Článek byl zobrazen 2 973 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA