Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Pronájem hausbótu - romantická dovolená na vodě

Kochat se západy slunce, pozorovat třpytivou vodní hladinu, houpat se na vlnách a užívat si vlahý letní vítr ve vlasech - při takové představě zaplesá srdce každého romantika. To vše se vám může splnit, pokud se rozhodnete pro dovolenou strávenou na hausbótu. Pronajměte si hausbót a zažijte nezapomenutelnou romantickou dovolenou na vodě!

Pokud se ve vás skrývá alespoň trochu romantická duše a navíc máte rádi vodu, bude pro vás netradiční dovolená na hausbótu tím pravým. Překvapte svou drahou polovičku a vezměte ji na hausbót! Určitě budete na krásné chvilky strávené ve dvou vzpomínat celý život. Budete si moci užívat samoty, naprostého klidu a hlavně sami sebe. Poplujete daleko od ruchu měst, zapomenete na čas i starosti všedních dní a užijete si nepopsatelné pocity volnosti. Čekají na vás společné východy a západy slunce na pohupující se lodi. No řekněte sami, může být snad něco krásnějšího? Navíc, pokud chcete svou vyvolenou opravdu oslnit, nebo hledáte nějaký originální způsob, jak ji požádat o ruku, pak na této dovolené máte jedinečnou šanci.

dovolená na hausbótu

Odpočinek i poznávání

Dovolená na hausbótu je také atraktivní možností, jak poznat naši nádhernou zemi a objevovat nová zákoutí. Brázdit můžete vody našich dvou nejznámějších přehrad - Orlíku nebo Slapů. Tyto plavební lokality nabízí velké množství kulturního a především sportovního využití, proto se staly velmi oblíbenými a vyhledávanými místy pro rekreaci. Četné zátoky zajišťují dostatek soukromí, pokud byste však zatoužili po civilizaci, stačí doplout na břeh a pochutnat si třeba na specialitách v místní restauraci.

Komfort a bezpečí

Hausbóty nabízené na www.pujcithausbot.cz jsou dokonale pohodlné a poskytují veškerý komfort. Jejich zařízení je srovnatelné s moderním domem, akorát s tím rozdílem, že tento “dům“ pluje na vodě. V hausbótu nechybí WC, sprcha s teplou vodou a kuchyň je vybavená veškerými spotřebiči. Plavidla tak dokážou uspokojit potřeby i těch nejnáročnějších klientů. Není třeba se obávat ovládání, je jednoduché a navíc není nutné vlastnit žádné zvláštní povolení či průkaz. Bezpečnost klientů je vždy na prvním místě, hausbóty pravidelně procházejí přísnou kontrolou a technickou údržbou. Jejich provoz je schválen Státní plavební správou.

dovolená na hausbótu

Pronajmout si můžete tři typy hausbótů (délka 8,7 m a šířka 2,5 m):

Všechny jsou vybaveny kuchyňskou linkou, dřezem s tekoucí vodou, WC, kamny, plynovým vařičem, základním nádobím a nechybí kompletní lůžkoviny. Úložný prostor se nachází pod postelí a pod lavicí. Na podlaze je položen koberec, v oknech jsou žaluzie a v kuchyni se nachází stůl s lavicí, který je rozložitelný na lůžko. Podle kategorie se dále jednotlivé hausbóty ve vybavenosti mírně liší:

STANDARD - maximálně pro 7 osob, nabízí základní pohodlí pro posádku 
COMFORT - určený pro 5 lidí, nabízí o něco větší pohodlí  
PRÉMIUM - maximální kapacita 5 osob, je určen pro náročné

dovolená na hausbótu

Hausbóty - dovolená pro každého

Ať už patříte mezi romantiky, jste dobrodruh toužící po nových zážitcích nebo samotář hledající klid, dovolená na hausbótu vás jistě nadchne. Také vášniví rybáři si mohou na hausbótu do sytosti užívat svého koníčka a těšit se na parádní úlovky. Takovou netradiční dovolenou si dokonale užijí nejen zamilované páry, které vyžadují především soukromí, ale rovněž rodiny s dětmi. Rodinná dovolená na hausbótu nadchne nejen děti, ale i jejich rodiče. O dobrodružstvích zažitých během prázdnin na vodě budou vaše ratolesti povídat svým spolužákům ještě dlouho. Navíc díky plné vybavenosti lodí, je možné se na vodu vydat i s menšími dětmi - vždy zde na vás čeká maximální pohodlí. 

Jestliže nepatříte mezi ty, kdo rádi tráví dovolenou na jednom místě, i pro vás jsou hausbóty jako stvořené - vezměte si s sebou kolo, pohorky a nordic walkingové hůlky, tenisové rakety či kolečkové brusle a každý den zakotvěte na jiném místě, kde si dáte pořádně do těla. Četné cyklistické a turistické stezky v okolí plavebních lokalit čekají jen na vás. Po zbytek dne se můžete zabavit dalšími sporty. A hlavně, každý den můžete protáhnout tělo plaváním, vždyť bydlíte přímo na vodní hladině!

- PR článek -

Článek byl zobrazen 9 179 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA