Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Sepetná – centrum jarních radovánek

Zanedlouho vypukne období jarních prázdnin, což pro rodiče znamená vymyslet, jak zabavit své neposedné ratolesti. Pokud to právě také řešíte, máme pro vás skvělý tip! Vydejte se s nimi na Sepetnou, protože co může být lepšího, než prázdniny strávené na horách?

Rekreační centrum Sepetná se nachází přímo v centru Moravskoslezských Beskyd, v obci Ostravice, na úbočí Lysé Hory. Ve svých ubytovacích objektech poskytuje několik různých typů ubytování. Od tříhvězdičkového Horského hotelu Sepetná s se stylově zařízenými dvoulůžkovými pokoji
a třemi typy apartmá, přes penzion Sluníčko a bungalovy Sepetná až po ubytování v soukromí. Cílem je uspokojit přání co nejširšího okruhu zákazníků, kteří touží poznat Moravskoslezské Beskydy.

Ať už se ubytujete ve kterémkoliv zařízení areálu Sepetná, bude vám k dispozici restaurace Valašská Koliba, která má na svém jídelním lístku spoustu krajových i mezinárodních specialit, klasické minutky a na vaši žádost připraví i speciální rauty. Před restaurací se rozkládá terasa s krásným výhledem na Moravskoslezské Beskydy, kde probíhá grilování selat či kuřátek, jejichž vůně se line do širokého okolí. Návštěvníci, kteří už ve zdejší restauraci jedli však varují všechny, kdo chtějí zhubnout – tady se jim to jen stěží podaří! Jídla je nadbytek, výběr veliký a je opravdu moc dobré. Jako hosté hotelu Sepetná máte v ceně ubytování zahrnutu snídani formou švédských stolů. Večeře se podávají formou teplého bufetu, kde mají hosté na výběr nejméně ze tří teplých pokrmů, různých příloh, v nabídce jsou také saláty a dezert. Restaurace i jídelní lístek je uzpůsoben pro nejmenší strávníky, rodiče si mohou ke stolu zapůjčit dětskou židličku a děti si poté mohou vybrat z jídel, která lahodí jejich mlsným jazýčkům.

Toužíte na své dovolené zažít něco zvláštního? Nestačí vám pouhé ubytování a chtěli byste si dovolenou užít se vším všudy? Areál Sepetná nabízí širokou nabídku různých tematických balíčků a pobytů, kde si vybere opravdu každý. Co takhle odměnit děti za hezké pololetní vysvědčení a vzít je na prázdniny do Beskyd? Lidé sem často jezdí také na prodloužené víkendy, kdy si odpočinou od každodenního shonu, pracovní zátěže a zapomenou na starosti. Zimní pobyty na Sepetné jsou obzvláště oblíbené, říká se, že aktivní zimní odpočinek dodá lidskému tělu mnohem více energie, než letní dovolená.

A pokud jste ještě nikdy nebyli v poláriu, máte zde jedinečnou možnost! Při koupi pobytového balíčku „Relaxační víkend v Beskydech“ vám bude zajištěna návštěva Beskydského rehabilitačního centra na Čeladné. Pobyt v poláriu nejen ulevuje od bolesti, ale i příznivě působí na celou řadu chronických obtíží, včetně stresu a únavy. Zamilované dvojice si mohou užít romantický víkend, kde je při příjezdu bude očekávat láhev sektu s ovocnou mísou, malé překvapení a večer budou moci ochutnat kulinářské umění místních kuchařů. Kompletní nabídku pobytových balíčků si můžete prostudovat na stránkách www.sepetna.cz. Všechny jsou spojeny s gurmánskými zážitky v restauraci Valašská Koliba a také s odpočinkem v relaxačním centru.

Relaxcentrum Sepetná s celoročním provozem se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu, je otevřeno jak pro hotelové hosty, tak pro návštěvníky ze širokého okolí. Je ideálním místem pro aktivní odpočinek i relaxaci, podařilo se zde vybudovat místo s nejkomplexnější nabídkou turistických služeb v Beskydech. Součástí Relaxcentra je krytý nerezový plavecký bazén s bublinkovou hlavicí, podvodními masážními tryskami, masážním chrličem, dětským bazénkem, vodní houpačkou, whirpoolem a parní kabinou. Plavecká část je dlouhá 20 metrů, v části určené pro neplavce se výška hladiny pohybuje od 10 do 40 cm. O zábavu se v Relaxcentru starají také dvě bowlingové dráhy, o své tělo pak můžete pečovat v posilovně, schwinn cyclingovém sále, BIO soláriu nebo sauně. V tomto wellness centru si můžete svůj odpočinek v Beskydech opravdu náležitě vychutnat.

O kvalitách hotelu svědčí řada spokojených zákazníků, kteří si kromě skvělého ubytování, možností relaxace, vynikající stravy a výborné dostupnosti hotelu nejvíce pochvalují doplňkové kulturní programy, jako je posezení u cimbálové muziky, karaoke párty nebo večery za doprovodu živé hudby. Sepetná je výborná pro pobyty rodin s dětmi. Pro děti je zde totiž připraveno speciální hřiště s klouzačkami, prolézačkami a houpačkami, kde se mohou dosytnosti vyřádit. Nedaleké lanové centrum a prima bazén s atrakcemi je pak jen třešničkou na dortu. Uvidíte, že budou vaše děti nadšené, pobyt si užijí a jistě se budou těšit na další návštěvu. Speciálně pro rodiny s dětmi nabízí sepetná tento balíček: Rodinná dovolená v Beskydech.

Okolní příroda je nádherná v kterémkoliv ročním období, každoročně sem proto přijíždějí návštěvníci z Čech, Moravy a dokonce i ze zahraničí. Především zima je zde však kouzelná, bohatá sněhová nadílka zajišťuje víc než kvalitní podmínky na provozování zimních sportů – ať jde o sjezdové lyžování, běžky, sáňkování či pěší výlety na sněžnicích. Krajina je ideální nejen pro děti, ale i pro dospělé a nuda zde opravdu nehrozí. Pokud se chcete nechat okouzlit krásou Beskydských vrcholků, zdejší nedotčené přírody, a zároveň si užívat veškerého pohodlí a komfortu, navštivte rekreační centrum Sepetná, kde najdete vše na jednom místě.

- PR článek -

www.sepetna.cz
sepetna@sepetna.cz

Ostravice 0956
739 14 Ostravice

Rezervace ubytování: 
+420 558 682 108, +420 603 852 111, +420 731 444 355

Článek byl zobrazen 7 091 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA