Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Wellness Komorní hůrka – lázně nejen na víkend

Lázeňský hotel Komorní hůrka se nachází v trojúhelníku známých, lázněmi proslulých měst, z nichž jedním z nich jsou i Františkovy Lázně. Hotel leží v bezprostřední blízkosti stejnojmenné sopky Komorní hůrka, nejmladším to vulkánem ve střední Evropě.

Nejen proto, že se bádáním o původu nitra sopečného pahorku zabýval Johan Wolfgang Goethe spolu s hrabětem Kašparem Šternberkem, byl důvodem k tomu, aby se toto místo stalo národní přírodní památkou. Hotel posazený do krásné přírody jen 2 km vzdálený od centra Františkových Lázní tedy nabízí unikátní přírodu, skvělé lázeňské a wellness služby, vpravdě gurmánskou kuchyni, která ani zdaleka není často v našich krajích k zastižení, ale také obsáhlý soubor možností pro aktivní trávení volného času.

Hotel Komorní hůrka nabízí pobytové, lázeňské a wellness dovolené. Způsob strávení příjemné dovolené, či jen příjemného víkendu nabízíme v celé řadě pobytových balíčků. Při lázeňských pobytech můžete vyzkoušet relaxační a rehabilitační procedury klasického františkolázeňského typu jakými jsou koupele perličkové, slatinné či vířivé, anebo masáže či slatinné zábaly, magneto a elektro terapie, stejně tak jako aplikace CO2. Pod vedením zkušených sester a lékaře a dle vašeho přání, Vám bude sestaven program přímo na míru. Hotel reaguje také na moderní trendy péče o lidské tělo, a proto hotel nabízí masáž indickou, medovou, lávovými kameny, velice oblíbená je také čokoládová, zcela novými masážemi jsou havajská Lomi Lomi a Pantha Jama masáž bylinnými razítky. Bylinná razítka osvěží vaše tělo v rámci rehabilitační péče, zatímco při návštěvě wellness části narazíte na perlu hotelu, bylinkovou saunu, která doplňuje saunu finskou a parní lázeň.  Po pobytu v saunách se můžete ochladit tropickým deštěm, což pomáhá vytvořit pocit naprostého uvolnění. Bazén  o rozměrech 9x4 m s kvalitním protiproudem, gejzírem, masážními tryskami a vířivou lavicí je spolu s vířivkou pro osm osob samozřejmou součástí wellness relaxačního centra.

V hotelu Komorní hůrka vědí, že dobře se cítit a dobře vypadat jsou spojené nádoby. Proto hotel nabízí kosmetická ošetření a také celé programové kúry, které napomáhají ke svěžímu vzhledu pleti, proti vráskám nebo nešvarům mastné pleti. V rámci kompletního ošetření si však můžete kromě vámi zvolené programové kúry vychutnat také kosmetickou obličejovou masáž, pleťovou masku anebo přenechat líčení odbornici, která vám ráda poradí.

Ten kdo očekává nabídku jak strávit volný čas oblíbenou, či ještě ani nevyzkoušenou aktivitou, je na správném místě. Je z čeho vybírat, ať už chcete sportovat, vyrazit na golf, za kulturou či historií, poznávat okolí nebo třeba navštívit casino.

Můžete vyrazit prozkoumat okolní krajinu, kromě klasické turistiky je možné si zapůjčit hole pro nordic walking a podniknout túru třeba i pod vedením zkušeného trenéra. Pokud je na vás tempo nordic walking moc pomalé, je možné připojit se k běžeckým tréninkům Klubu pražského maratonu, vyjet na kolečkové brusle nebo vyrazit na kolo. Nově zpřístupněné pohraniční stezky jsou zpevněné převážně asfaltovými povrchy a nabízejí minimálně turisticky využívané výlety v překrásné krajině ať už pěšky, nebo na kole. Myšlenka znovuobjevování tohoto bohem zapomenutého kraje se setkává každoročně se stále větším zájmem, a přesto se vám může stát, že za celý den potkáte jen několik málo turistů. Pokud jste milovníky ticha, můžete odpočívat při rybaření u rybníčka v blízkosti hotelu anebo se u nedaleko vzdálených rybníků Miska a Lžička  pokusit o úlovek větší. U přehrady Skalka, vzdálené 1 km od hotelu, ve středisku Stein nabízejí jízdu na koních, výlet na čtyřkolkách  s průvodcem anebo zapůjčení loďky. Jen 9 km od hotelu je možné si sobě nebo i dětem zapůjčit motokáru na zcela nové, k tomu účelu zřízené trati.

Tipů na výlet je přehršel, jmenujme například blízký Cheb se svým hradem a známým Špalíčkem nebo Františkovy Lázně, kam jezdí třikrát denně pravidelná, kyvadlová, hotelová doprava. Tam můžete podniknout příjemnou procházku, dát si kávu a zpátky už vás odveze minibus. Nesmíme samozřejmě zapomenout na golfisty, kteří mají v okolí spoustu krásných možností, kde mohou hrát. V rámci golf passu můžete porovnat hřiště golf Clubu Františkovy Lázně, Golf Clubu Sokolov, Astoria golf Clubu Cihelny a také Royal Golf Clubu Mariánské Lázně. Další možností je i devítijamkové hřiště v Lubech.

Pokud zavítáte na Komorní hůrku od pátku do neděle, můžete využít steakové nabídky, ve které rozšiřujeme sortiment o steakové menu. Šéfkuchař připravuje hovězí steaky, které si můžete objednat rare (slabě propečený, uprostřed krvavý), medium (uvnitř růžový, ale ne syrový) či well done (celkově propečený) přesně dle vaší chuti. Dilema nastává při volbě toho pravého druhu: rumpsteak, rib eye steak, či snad hovězí svíčková? Rumpsteak je výběr z nejlepších částí argentinského zadního masa, libového, ne tak jemného jako je maso ze svíčkové, rib eye steak je velice chutný a šťavnatý steak z argentinského masa, kde je patrné výraznější mramorování, který vyniká intenzivní a nezaměnitelnou chutí a je tak považován za jeden z nejchutnějších steaků, hovězí svíčková je nejjemnější maso z prověřených chovů domácích chovatelů i známého argentinského masa. Ke steaku můžete zvolit z širokého výběru zajímavých omáček, ať už studených či teplých, a vše doplnit správným výběrem salátu.

Ať už jste hotelovými hosty, anebo si jen užíváte masáže, bazén či sauny, nemusíte hned chodit spát a můžete využít nabídky spolupráce hotelu s INGO Casinem ve Františkových Lázních. Hotel v letošní sezóně navíc vstoupil do exkluzivní sítě hotelů Bohemia Hotel Club.

Ambicí hotelu je poskytovat služby a zábavu, které nejsou často k zastižení. Dům si klade za cíl, aby slovo komorní, které má v názvu hotelu bylo tím, co člověk očekává, a pro které se do místa jakým je čtyřhvězdičkový spa a wellness hotel Komorní hůrka vždy rád vrátí.

Kontakty:
Hotel Komorní hůrka – spa & wellness
Komorní Dvůr 45
350 02 Cheb

tel. +420 354 429 700
fax. +420 354 271 671
info@komornihurka.eu
www.komornihurka.eu

Článek byl zobrazen 4 171 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA