Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

České chaty a chalupy k pronájmu

Někdo si pod pojmem dovolená vybaví objevování nových zemí a kultur. Přiznejme si ale, že mnohdy neznáme ani vlastní zemi, která je přitom opravdu nádherná. Pokud tedy řešíte, kam v zimě na lyže nebo v létě k vodě, zůstaňte doma! Dovolená v Česku vyjde levněji a kvalita služeb je již ve většině případů srovnatelná se zahraničím.

Není třeba navštěvovat luxusní zahraniční letoviska, abychom si užili dovolenou podle svých představ. Mnohdy stačí vyrazit do Krkonoš, Beskyd, Jeseníků, na Šumavu, do Českého ráje, Moravského krasu nebo k některému z českých rybníků. Kvalitní ubytování v těchto a mnohých dalších lokalitách vám přináší cestovní kancelář B & K Tour, která na našem trhu působí již 23 let. Jde tedy o schopnou a spolehlivou firmu, která si za dobu své existence získala množství spokojených zákazníků. Hlavním cílem je pro ni dokonale odpočatý klient, který bude s radostí vzpomínat na prožitou dovolenou. 

české chaty a chalupy - Černý Důl - chata Hořická
Foto: Černý Důl - chata Hořická

B & K Tour se specializuje na celoroční pronájem chat a chalup v České republice. Můžete tak prožít relaxační dovolenou v apartmánu, romantický pobyt na chalupě nebo dobrodružství na hausbótu. Každý si zkrátka vybere podle svého vkusu a může vyrazit na toulky českou krajinou. Chaty a chalupy, které B & K Tour nabízí k pronájmu, jsou vždy kvalitně a příjemně zařízené a navíc jsou k dispozici za skvělé ceny!

Pronájem chat a chalup přes B & K Tour má hned několik výhod:
- popisy jednotlivých objektů jsou zaručeně správné, ověřené a CK za ně ručí
- v případě storna ubytování dochází k vrácení peněz dle předem jasných pravidel
- při zajišťování ubytování dochází u klienta k úspoře času
- možnost širokého výběru ubytování a přehledné vyhledávání dle parametrů na jednom místě
- v případě jakýchkoliv problémů najde CK klientovi odpovídající náhradní objekt

Zima s B & K Tour

Na území naší republiky můžete prožít krásnou zimní dovolenou a ideálně tak strávit chvíle volného času. Naše hory nabízí spoustu možností pro lyžování, běžkování, sáňkování či další zimní sporty. I ti, kdo nepatří mezi nadšené lyžaře, si však mohou pobyt na horách skvěle užít. Stačí jen vyrazit na procházku zasněženou krajinou a kochat se okolní krásou. Vaši zimní dovolenou v Česku můžete prožít v chatách a chalupách po celé republice. Mezi nejoblíbenější lokality patří Šumava, Krkonoše, Vysočina a Orlické hory. 

B & K Tour si vám dovoluje doporučit tyto objekty:

Apartmán v Horních Mísečkách - Krkonoše

Apartmánový dům stojí přímo u sjezdovky a nabízí ubytování v nadstandardně vybavených apartmánech. Sjezdovka nacházející se přímo u budovy patří ke skiareálu Horní Mísečky - Medvědín, který je tvořen celkem 9 sjezdovými tratěmi a o přepravu lyžařů se stará 7 vleků a 2 lanovky. Tyto tratě ležící v nadmořské výšce 1 040 metrů patří mezi nejlepší v České republice, v zimě zde tak najdete ideální podmínky pro lyžování. Vleky jsou v provozu od konce listopadu až do května. Pro děti je připravena lyžařská škola pod vedením profesionálů. Kdo se chce naučit jezdit na snowboardu, může se přihlásit do snowboardové školy. Samozřejmostí je večerní lyžování i půjčovna lyží. Na Mísečky je možné se dopravit autobusem, jehož zastávku najdete přímo u apartmánů.

české chaty a chalupy - Horní Mísečky - apartmány
Foto: Horní Mísečky - apartmány 

Chata Hořická v Černém Dole - Krkonoše

Krásně zrekonstruovaná prostorná chata stojí na samotě v horské vesnici Černý Důl. Nachází se v údolí s potokem a je obklopena lesy. Klienti zde tak najdou absolutní klid a mohou si užívat pobytu v romantickém prostředí. Chata je ideální pro rodinnou dovolenou. Na děti zde čeká sáňkařský svah, který najdou přímo v místě. Chata má tři podlaží a pojme celkem 14 osob. Zajímavostí je vinárna s krbem nacházející se v přízemí a k dispozici je i točení na pivo (nutno předem objednat). Restaurace, obchod, pošta, půjčovna sportovních potřeb a autobusová zastávka se nachází v Černém Dole, což je nějakých 1 100 metrů od chaty. 

Jílové u Držkova - Jizerské hory

Velmi pěkně zařízená dvoupodlažní chalupa pro 8 osob vybavená saunou je ideálním ubytováním pro rodinu s dětmi a sportovně založené klienty. Lyžařské středisko Tanvald je vzdáleno 12 km, Vysoké nad Jizerou se nachází ještě o kilometr dále. V obývacím pokoji jsou krbová kamna.

české chaty a chalupy - Jílové u Držkova - interiér chalupy
Foto: Jílové u Držkova - interiér chalupy

Léto s B & K Tour

Kdo si chce užít dovolenou v tradičním českém duchu, jsou mu i v létě k dispozici chaty a chalupy po celé České republice. Už víte, kam se letos podíváte? Jestli na Jižní Moravu, do Českého ráje, Posázaví, na Křivoklátsko, k Lipnu nebo třeba k jihočeským rybníkům? Možností je spousta, kvalitně vybavené chaty a chalupy jsou skvělými základnami pro podnikání poznávacích výletů, cyklistiku i turistiku. Nezáleží, jestli v létě upřednostňujete koupání, sluníčko, relax a zábavu, nebo máte raději aktivní dovolenou na horách s turistikou - v České republice se přece můžete věnovat úplně všemu! Ať už jste větší skupina kamarádů, nebo rodina s malými dětmi, určitě najdete tu pravou chatu pro vás. 

Chata Stříbrný rybník - Východní Čechy

Uprostřed nádherné přírody, na pomezí Přírodního parku Orlice a Novohradeckých lesů, se rozkládá rekreační areál s přírodním koupalištěm a možností ubytování v nové a nadstandardně zařízené chatě pro 10 osob. Chata stojí přímo u koupaliště, návštěvníci tak mají ideální podmínky ke koupání, vodním sportům i rybolovu. V areálu se nachází také tobogán, dětská skluzavka, půjčovna lodiček a šlapadel, hřiště na plážový volejbal, ping-pong, petanque, restaurace se zahrádkou a venkovním posezením. Před nedávnem bylo vybudováno lanové a zábavní centrum s 21 outdoorovými překážkami zaměřenými na různé dovednosti (horolezecké aktivity, paintball, bungeerunning atd.). V rekreačním areálu najdete rovněž vodní centrum, kde můžete vyzkoušet aquazorbing, aquaskipper, vodní souboje a spoustu dalšího.

Chaty a chalupy s bazénem

české chaty a chalupy k pronájmu - Stříbrný rybník
Foto: Stříbrný rybník

Chalupa v Příchovicích - Jizerské hory

Kdo rád aktivně tráví svou dovolenou, je pro něj jako stvořená chalupa v obci Příchovice v Jizerských horách. Je ideální pro skupinu (až 25 osob) sportovně založených přátel, nebo aktivnější rodiny s dětmi. Je totiž situována v místě, které je skvělým výchozím bodem pro podnikání pěších i cyklistických výletů. Klienti si mohou zdarma zahrát stolní fotbal, stolní tenis a mají k dispozici wifi připojení. Asi 900 metrů od chalupy se navíc nachází krytý bazén. Přímo u objektu je možnost parkování. Na zahradě se nachází venkovní posezení s ohništěm, v obývacím pokoji je krb.

české chaty a chalupy k pronájmu - Příchovice
Foto: Příchovice - chalupa

Širokou nabídku chat a chalup k pronajmutí najdete na webu cestovní kanceláře
B & K Tour, Komenského 249, 500 03  Hradec Králové,  www.bktour.cz

- PR článek -

 

Článek byl zobrazen 3 072 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA