Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Tipy na adrenalinové zážitky v Praze, které vás budou bavit

Do Prahy se jezdí za kulturou, gastronomií i architekturou. Proč se ale do hlavního města České republiky nepodívat také za adrenalinem? Jaké konkrétně adrenalinové zážitky si můžete v Praze vychutnat? Máme pro vás hned několik zajímavých tipů. Který z nich vás láká nejvíc?

Vyzkoušejte si střelbu s legendárními zbraněmi

Láká vás vyzkoušet si střelbu? Zavítejte na střelnici přímo do centra Prahy. Skvěle vybavená střelnice se nachází nedaleko stanice I. P. Pavlova a v nabídce má hned několik zajímavých střeleckých balíčků.

Na výběr máte z balíčků:

Rookie, jehož součástí jsou 3 různé zbraně a celkem 25 nábojů,

Cadet obsahuje 4 zbraně a 32 nábojů,

Ultimate udělá radost každému milovníkovi zbraní, protože se skládá hned z 10 zbraní a celkem 97 nábojů.

Zúčastněte se únikové hry

Hitem jsou také únikové hry, kterých je v Praze tolik, že na ně narazíte opravdu na každém kroku. Utvořte partu kamarádů a pusťte se společně do řešení záhad a snažte se najít východ dřív, než vám vyprší čas. Volbu únikové hry přizpůsobte svým koníčkům. Utíkat můžete z psychiatrické léčebny či vězení a vyzkoušet si dokonce můžete i outdoorovou únikovou hru po městě.


Zdroj obrázku: natalia_maroz / Shutterstock.com

Surfování i létání

Mezi další adrenalinové zážitky, které si můžete v hlavním městě vyzkoušet na vlastní kůži, patří indoor surfing a indoor skydiving. Nemáte-li doposud žádné zkušenosti se surfováním a nikdy jste nezažili seskok padákem, proč si to napoprvé nevyzkoušet uvnitř?

Užijte si adrenalinové zážitky podle svého výběru a zpestřete si vaši další návštěvu Prahy. Ať už se rozhodnete dopřát si střelecký zážitek ve vnitřní střelnici, vydáte se s partou kamarádů vstříc únikové hře nebo si vyzkoušíte indoor surfing či indoor skydiving, rozhodně na žádný z těchto zážitků jen tak nezapomenete.

- PR článek - 

 

Článek byl zobrazen 667 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA