Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK FRČÍME s.r.o.

CK FRČÍME s.r.o.

Vodní 53/5
767 01 Kroměříž
Telefon: +420 573 344 844
Web: http://www.frcime.cz
Email: frcime@frcima.cz

 

Od 1. 1. 2007 byl otevřen obchod a půjčovna pro turisty se zbožím zaměřeným na turistiku a cestování. V roce 2006 bylo zapsáno logo a název firmy FRČÍME na seznam chráněných známek a užitných vzorů České republiky. Firma byla založena 31.12.2002. Před jejím založením fungovala cestovní agentura a později cestovní kancelář pod názvem fyzické osoby Josefa Křetinského - zakladatele firmy. Podnikatelské aktivity v oblasti činnosti účetních poradců a vedení účetnictví, které jsou dodnes jednou z hlavních náplní činnosti firmy, byly zahájeny již v roce 1996 ! Aktivity v oblasti cestovního ruchu prováděl Josef Křetinský zpočátku jako externí pracovník jiných cestovních kanceláří - ve funkci průvodce cestovního ruchu - a později jako delegát pro velké cestovní kanceláře Sunny Days, Azur Reizen a nebo Exim Tours. V roce 2007 otevřena durhá pobočka cestovní kanceláře v přízemí - na ulici Šafaříkova v Kroměříži. Od roku 2007 spolupracujeme jako externí zajišťovatelé organizace zájezdů pro cestovní kancelář ALPINA Brno.

Základy pro založení cestovní agentury a později kanceláře byly dány velkou cestovatelskou vášní zakladatelů. V současné době procestovali všechny světové kontinenty mimo Antarktidy. Zde je jen částečný výčet cestovatelských aktivit:
1990 - dlouhodobý pobyt v Maroku,
1993 - dlouhodobý pobyt v Tunisku,
1996 - současnost - aktivní průvodce v Evropě (Švýcarsko, Itálie, Španělsko, Francie, Rakousko, Chorvatsko, Německo, aj.)
2002 - Austrálie,
2003 - Kanada,
2004 - Indie, Nepál - Annapurna Circuit
2005 - Chile, Argentina
2006 - Nepál - Everest Base Camp
2007 - Indie - Ladakh, výstup na Mt. Stock Kangri 6150 m

Komu jinému chcete svěřit své cestovatelské záměry ? Jsme přesvědčeni, že se svou cestovatelskou historií jsme jednou z nejlépe připravených cestovních kanceláří.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.