Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Wellness Hotel Vyhlídka

Wellness Hotel Vyhlídka

Na Vyhlídce 298
547 01 Náchod
Telefon: 491 426 620
Web: http://www.vyhlidka.cz
Email: vyhlidka@vyhlidka.cz

 

"Kdo nebyl na Vyhlídce, neviděl Náchod"

WELLNESS HOTEL VYHLÍDKA NÁCHOD se nachází v překrásném a klidném romantickém prostředí Kladského pomezí, s nezapomenutelným výhledem do širokého okolí. Se svým mimořádným vybavením, příjemnou rodinnou atmosférou a hlavně kvalitou poskytovaných služeb jsme schopni uspokojit i náročnější klientelu. Celý hotel je nekuřácký. Areál hotelu a restaurace je uzavřen pouze pro hotelové hosty pro zachování maximáního pohodlí a soukromí. Parkování v uzamykatelném areálu hotelu zdarma.

Wellness Hotel Vyhlídka

UBYTOVÁNÍ

Hotel nabízí:
- atraktivní a klidné prostředí obklopené přírodou, 
- kvalitní, příjemné ubytování, wellness,
- 19 dvoulůžkových pokojů, z toho 1 bezbariérový, 2 apartmá, možnost přistýlek
- celková kapacita 44 lůžek + 8 přistýlek
K vybavení patří centrální klimatizace, TV/Sat, telefon, minibar, internet, příruční trezor, oddělená i manželská lůžka, koupelna se sprchovým koutem (apartmá s vanou), vysoušeč vlasů, župan, WC.
Ceník hotelu 

Penzion v areálu hotelu nabízí:
- naprosté pohodlí a soukromí ubytovaným,
- vhodný pro strávení příjemné skupinové nebo rodinné dovolené, 
- příjemná slunná terasa s nádherným výhledem do okolí, s možností grilování, zcela jistě přispěje k nezapomenutelně stráveným dnům v tomto pohádkovém prostředí
- k dispozici jsou tři útulné ložnice 4+4+2os
- plně vybavená kuchyň s jídelním koutem
- obývací místnost s krbem, TV/Sat
- koupelna + samostatné WC
- vstup na letní terasu
K vybavení penzionu patří: TV/Sat, internet, automatická pračka, lednička-mraznička, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, venkovní gril, sklokeramická varná deska, pečící trouba, varná konvice, kávovar, veškeré nádobí, 
povlečení, ručníky.
Penzion se pronajímá pouze jako celek, tzn. nelze pronajmout zvlášť jednotlivé pokoje.
Ceník penzionu

RESTAURACE

- útulné, elegantní a nekuřácké prostředí pouze pro hotelové hosty,
- překrásný výhled do širokého okolí,
- rozmanitý výběr české i světové kuchyně, pestrá nabídka chutných vín, alko i nealko nápojů, 
- možnost dokoupení polopenze nebo plné penze, 
- uspořádání rodinných oslav, firemních prezentací, slavnostních rautů…
- kapacita restaurace do 100 osob, dle uspořádání, slavnostní tabule do 70 osob
- zahradní posezení / možnost využití sportovních aktivit (petanque, minigolf, ruské kuželky, zahradní šachy), na objednávku možno zajistit grilování (od 10 osob)

Wellness Hotel Vyhlídka

FIREMNÍ AKCE

Hotel Vyhlídka Náchod je připraven svou kvalitou služeb, komfortním zázemím a kompletním technickým vybavením pro firemní akce, školení, prezentace, semináře. Školící prostory jsou vybaveny projekční a prezentační technikou dle požadavků firmy.

WELLNESS A REHABILITAČNÍ CENTRUM VYHLÍDKA

Součástí hotelu Vyhlídka je také wellness centrum s krytým bazénem se slanou vodou a protiproudem, s kombinovanou finskou saunou nebo bio saunou, solná a světelná terapie a aromaterapie. 

Wellness Hotel Vyhlídka

VOLNÝ ČAS

V areálu hotelu je k dispozici také minigolf (duben-říjen), petanque, biliár, stolní fotbal a ruské kuželky. Možnost zapůjčení trekingových holí (nordic walking ) - velmi vhodná poloha pro pěší turistiku. V hotelové zahradě najdete i kouzelná místa k odpočinku s panoramatickým výhledem nejen na Náchod.

VÝLETY

Těžko byste jinde hledali tolik historických památek, přírodních krás, kulturních souvislostí a zejména literárních stop jako v okrese Náchod.
Dovolíme si nabídnout pár tipů: Dobrošov - opevnění z 2. světové války, Jiráskova chata s rozhlednou, zámek v Náchodě a Novém Městě nad Metují, Opočno, Náchodské muzeum, Adršpašsko-Teplické skály, Česká Skalice a nedaleké Babiččino údolí, lázeňská promenáda - polské město Kudowa Zdroj.
Značené cyklotrasy a v zimním období běžecké tratě v blízkém okolí.
Lyžařské centrum Deštné v Orlických horách - od nás 30 minut jízdy autem, známé lyžařské centrum Zieleniec v Polsku - od nás do 20. minut, ZOO Dvůr Králové nad Labem, Třebechovický betlem, hvězdárna v Úpici...

ČLÁNEK HOTELU:
Romantické ubytování nad Náchodem 

Další kontakty

Mobil: 725 016 707

Naše fotografie

 
 
 
 
 
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.