Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Rekreační středisko Rybník - ubytování v CHKO Český les

Rekreační středisko Rybník - ubytování v CHKO Český les

Rybník 43
345 25 Rybník
Telefon: 379 496 124
Web: http://www.rybnik-ceskyles.cz
Email: rejsek@rybnik-ceskyles.cz

 

Rekreační středisko Rybník se nachází uprostřed dosud civilizací nedotčené panenské přírody CHKO Český les. Objekt je ideální pro školy v přírodě, soustředění sportovců, firemní školení, konání různých společenských akcí, svateb apod. 

Rekreační středisko nabízí celkem 3 kategorie ubytování ve 3 objektech pro celkem 104 osob - Rekreační středicko Rybník, Sportovně - relaxační centrum Rybník a Penzion na Zátiší.


Ubytování v Rekračním středisku Rybník

Rekreační středisko Rybník

RS Rybník nabízí ubytování ve 24 2-5 lůžkových pokojích pro celkem 65 osob. Z toho 13 pokojů má vlastní sociální zařízení a TV. Všechny pokoje jsou nově vybaveny.

V 1. poschodí jsou pokoje se společným WC a sociálním zařízením, veškeré zařízení je nové. Lůžka jsou povlečená, ručníky nejsou součástí vybavení v této kastegorii. Při pobytu můžete využít společenskou místnost s dětským koutkem, TV, DVD a společenskými hrami, společenská místnost může sloužit také jako učebna s kapacitou až 35 osob. 1. patro je vybavené menší kuchyňkou pro vlastní vaření. K dispozici je stolní tenis.

Ve 2. patře jsou všechny pokoje vybaveny vlastním WC a sociálním zařízení a TV.

V celé budově rekračního střediska je wifi připojení k internetu zdarma. 

Ceník ubytování v RS Rybník.

Stravování zajišťujeme v naší stylové restauraci s letní terasou formou snídaní, polo či plné penze.


Ubytování ve Sportovně-relaxačním centru Rybník

Sportovně relaxační centrum Rybník nabízí celoroční abytování v apartmánech s celkovou kapacitou 15 osob. Každý apartmán má své vlastní sociální zařízení, kompletně vybavenou kuchyňku s lednicí, LCD TV s českými a německými program a WIFI připojení zdarma. Stravování je k dipozici v hlavní budově Rekreačního střediska Rybník vzdálené cca 200 metrů.

Součástí Sportovně–relaxačního centra je i bowlingový provoz. Prostory bowlingu jsou ideálním místem pro večerní posezení přímo v objektu (v dosahu dětských chůviček), je zde kuřácký a nekuřácký prostor, TV sportovní přenosy, čepované plzeňské pivo, pizza.

Ve Sportovně–relaxačním centru se nachází také wellness - finská sauna, viřívá vana, odpočívárna a  menší posilovna. Na objednávku je možné zařídit masáže. 

Hosté mohou využívat také moderní osvětlené hřiště s umělým povrchem na tenis, nohejbal, volejbal, malou kopanou, házenou, basketbal nebo florbal.

Zamykatelná úschovna kol a nehlídané parkoviště se nachází přímo u objektu, pro hosty je k dispozici terasa s krytým i venkovním posezením.

Naproti objektu se nachází oplocená zahrádka, kde zvláště pro potěšení našich malých hostů chováme kamerunské kozičky.

V místě je přírodní koupaliště, možnost jízd na koni, množství značených cyklotras, navazujících na trasy v sousedním, 3 km vzdáleném Bavorsku. V letní sezoně je to zde přímo houbařský ráj! Rádi vám zapůjčíme kvalitní, vybavené horské kolo za cenu 250 Kč/den. 

Ceník ubytování v apartmánech Sportovně relaxačního centra Rybník


Ubytování v Penzionu Na Zátiší

Jedná se o jednoduchý typ ubytování pro nenáročné hosty, přímo ideální pro skupiny. Penzion nabízí dva dvoulůžkové pokoje se společným sociálním zařízením a pět čtyřlůžkových pokojů se společným sociálním zařízením. Na všech pokojích je umyvadlo. Celková kapacita je 24 lůžek (plus možnost přistýlek). Lůžka jsou povlečená, ručníky nejsou součástí vybavení této kastegorie.

V penzionu je společenská místnost se SAT-TV a stolním tenisem, vybavená kuchyňka se 2 lednicemi. mikrovlnná trouba, sporák se sklokeramickou deskou a troubou, rychlovarná konvice, základní druhy nádobí atd. Stravování je možné v hlavní budově RS Rybník vzdálené cca 200 metrů.

Součástí objektu je restaurace s nepravidelnou otevírací dobou - ideální pro konání svateb, rodinných oslav apod. Při ubytovaných hostech respektujeme klid v objektu a restauraci otevíráme pouze po vzájemné předchozí dohodě. Možná úschova kol, parkoviště u je objektu zdarma. 

Ceník ubytování v Penzionu Na Zátiší

 

Sledujte naše aktuální AKCE a nabídky


Tipy na výlety do okolí

Články
Rekreační středisko a sportovně relaxační centrum Rybník
Rekreační středisko Rybník – ubytování v srdci CHKO Český les

 

Další kontakty

Mobil.: 777 636 545

Naše fotografie

 
Vybavení pokoje
 
Apartmán
Bowlingové dráhy
Multifunkční osvětlené hřiště
Finská sauna
Penzion na Zátiší
 
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.