Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Tipy na ubytování v ČR

Přehled zajímavých hotelů a penzionů, ve kterých se můžete ubytovat při poznávání krás naší vlasti.

 

Moravskoslezský kraj

Farma Bovine - Heřmanovice
Ekologická farma Heřmanovicích (Jeseníky). Agroturistika, vyjížďky na koních, jachting na Slezské Hartě. Ubytování v apartmánech, vhodné pro rodiny. Chováme masný skot, ovce, kozy, koně, oslíky a tibetské jaky.

Hotel Dejmon - Čeladná
Hotel Dejmon (650 m.n.m.) se nachází v malebném prostředí Beskyd v protáhlé vesničce Čeladná, nedaleko Frýdlantu nad Ostravicí (7 km). V okolí hotelu jsou krásné zalesněné kopce, lákající k uklidňujícím procházkám.

Krásné chvíle - Pražmo
Malebná chata pro 4-8 osob s krásnou zahradou, pro párovou i rodinnou dovolenou v kouzelném prostředí Beskyd, pod úpatím Lysé hory s krásným výhledem. V dosahu 5 km 5 lyžařských vleků a 2 dětské, přírodní koupání, cyklo, běžecké a turistické trasy. Duši i tělo můžete povznést jizdou na koni v 8 km blízké jízdárně, 800 m od chaty 2 restaurace.

Hostinec U svatého Mikuláše - Hať
Srdečně Vás vítáme v nově zrekonstruovaném hostinci "U svatého Mikuláše", jehož původ sahá až do roku 1870, kdy zde poprvé pan Ludvig Kolaska zřídil Hostinec. První písemná zmínka o obci Hať pochází z roku 1250.

Bílá holubice - Moravice
Rekreační středisko se nachází nedaleko města Vítkov, v překrásném prostředí přírodního parku Moravice v Oderských vrších, v blízkosti Jánských koupelích a Kružberské přehrady. Lokatita je předurčena k rekreaci pro každého.

Zámek Zábřeh - Ostrava
Zámek Zábřeh Hotel & Pivovar se nachází v klidném prostředí Ostravy, 300 metrů od ČEZ Arény, je snadno dostupný nejen ze všech mezinárodních silničních tahů, ale také městskou hromadnou dopravou.

Restaurant a penzion Carrabba´s - Bohumín
Nabídka pizzy, jídel domácí kuchyně i mezinárodní kuchyně a alkoholických i nealkoholických nápojů. Služby penzionu - 3 dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením.

Starojícká pizza - Starý Jičín
Nabízíme ubytování v novém penzionu, šíroký výběr jídel a nápojů, hernu, sledování sportovních přenosů, rozvoz pizzy, denní menu, svatby, hostiny, večírky, rauty, semináře.

Zajímavé tipy na výlet v Moravskoslezském kraji naleznete v tomto článku.

 

Olomoucký kraj

Horská chata Jonáška - Ostružná
Horské chaty JONÁŠKA leží přímo ve Ski areálu. Dvě chaty nabízí ubytování s kapacitou 50 lůžek ve 2 – 5 lůžkových pokojích.

Hotel Pivovar - Kojetín
Hotel v centru města nabízí ubytování s kapacitou 53 lůžek - WC, sprcha, TV+ satelit. Stravování v restauraci a pivnici, letní zahrádka. K dispozici je sál pro 100 osob, vhodný pro pořádání konferencí, firemních a společenských akcí.

Penzion Kubíček - Prostějov
Penzion situovaný v klidné části Prostějova, nabízí příjemné ubytování v pokojích vybavených sprchou, WC, TV, SAT, TEL, v objektu je restaurace. Celoroční provoz, vlastní uzamčené parkoviště. Vzdálenost od centra 10 minut chůze.

Hotel Na Trojce - Jindřichov
Rekreační zařízení v Jeseníkách nabízí v zimě i v létě ubytování i stravu pro skupiny, školy v přírodě, lyžařské kurzy, rodinnou dovolenou. Venkovní bazén, víceúčelové a dětské hřiště.

Habermannova vila - Bludov
Habermannova vila se nachází v lázeňské obci Bludov, 4 km od okresního města Šumperka. Jedná se o secesní vilku z roku 1920, která byla zrekonstruována. Z původního interiéru zůstala zachována vstupní hala s dřevěným schodištěm.

Hotýlek u Pekina - Zlaté Hory
Hotýlek u Pekina nabízí velmi pěkné stylové ubytování v oblasti Dolního Údolí, které je obklopeno horskými masivy s nejrozmanitějšími zajímavostmi (poutní místa, bývalé štoly, skanzen, rozhledny), které stojí za to navštívit.

Rodinný Penzion Mirei - Jeseník
Nabídka ubytování v horské oblasti Jeseníky v penzionu o kapacitě 15-20 ti lůžek ve 2 a 4 lůžkových pokojích. Možnost cykloturistiky a lyžování.

Motorest Osečanka - Osek nad Bečvou
Připravujeme jídla vždy z čerstvých surovin. Nabízíme společenský sál s kapacitou 70 míst. Možnost ubytování k dispozici máme 12 pokojů. Parkoviště s dostatečnou kapacitou pro osobní automobily i zájezdové autobusy.

Zajímavé tipy na výlet v Olomouckém kraji naleznete v tomto článku.

 

Jihomoravský kraj a Zlínský kraj

Restaurace - Pension Mlýn - Velké Bílovice
Náš pension má celkovou ubytovací kapacitu 46 lůžek. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprcha+WC) a televizí. Nabízíme Vám možnost zajištění společenských akcí v příjemném prostředí vinného sklípku.

Penzion Milotice - Milotice
Penzion u zámku Milotice nabízí ubytování vhodné pro turistiku, cyklistiku i společenské akce. Zajišťujeme stravování, prohlídku zámku, návštěvu vinného sklepa, parkování a ukládání kol ve dvoře. V okolí historické památky.

Penzion U Ježků - Blansko
Náš rodinný penzion hotelového typu se nachází v samotném srdci Moravského krasu. Velmi rádi Vás u nás přivítáme a poskytneme kvalitní zázemí při Vaší pracovní cestě, dovolené nebo odpočinku.

Penzion U Kamenného kola - Adamov
Poskytujeme ubytování v srdci Moravského Krasu. Penzion nabízí prostředí pro obchodní jednání, školení, semináře, oslavy, společenské akce, outdoorové akce, svatby, rekreační pobyty, cykloturistiku, turistiku.

Hotel Stará Škola - Sloup
Nabídka ubytování v pokojích s vlastnim sociálním zařízením, televizí a satelitem. K dispozici restaurace s bowlingem.

Penzion Relax - Vranov nad Dyjí
Rodinný penzion pod Vranov.přehradou na počátku NP Podyjí nabízí ubytování s vlastním soc.zařízením a kuchyňkami ve vybavených studiích a větších apartmánech. Turistika, cykloturistika, koupání, rybaření, hist. památky, vinařství...

Penzion - Vinný sklep u Kosíků - Tvrdonice
Penzion s vinným sklepem, ubytování ve 2-3 lůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením, TV-SAT, vinárna s kapacitou 50 osob, stylové posezení v kvelbeném sklepě.

Pension Jordán Lednice - Lednice
Nabízíme ubytování v příjemném prostředí v pensionu rodinného typu. Pension je situován v centru Lednice - ideální poloha k výletům po Lednicko-valtickém areálu a atrakcím v okolí. Součástí pensionu je vinný sklep.

Hotel Iris - Pavlov
Hotel IRIS je místem, kde prožijete pohodovou dovolenou, relaxační víkend, romantický pobyt nebo odpočinek v nově zřízeném relaxačním centru .

Camping Country - Hluboké Mašůvky
Nabídka rekreačního ubytování v kempu s možností jízdy na koni a hraní tenisu.

Penzion Morava - Znojmo
Penzion je ideálním místem pro rodinnou dovolenou, školní zájezd, víkendovou relaxaci či firemní ubytování a školení. Naše město je bohaté na kulturní památky a v jeho blízkosti najdete nádhernou přírodu vhodnou k vycházkám.

Hotel Bouček - Kroměříž
Nabízíme ubytování v apartmánech a pokojích vybavených koupelnou, toaletou či telefonem, TV, satelitem a minibarem.

 

Jihočeský kraj

Garni hotel Kit - České Budějovice
Nabízíme Vám kvalitní ubytování se snídaní v centru města České Budějovice v jedno i vícelůžkových pokojích. Všechny jsou vybaveny vlastním WC, sprchou nebo vanou, TV. Celková kapacita hotelu je 50 lůžek.

Hotel U Koníčka - Dačice
Nabízíme ubytování ve 13 pokojích s kapacitou 29 lůžek. V objektu hotelu je restaurace a salónek. Možnosti podnikové, soukromé, prezentační akce, školení. V okolí ideální možnost - turistika, cykloturistika, koupání, houbaření.

Chata Kleť - Český Krumlov
Nabídka ubytování ve 2 lůžkových pokojích s koupelnou, WC a televizí a ve dvou pokojích po 9 a 10 lůžkách.

Hospůdka V Růžku - Soběslav
Nabídka teplých i studených jídel a alkoholických i nealko nápojů ve stylové restauraci s cukrárnou, barem a možností ubytování.

Penzion U Starýho kance - Hoslovice
Nabídka ubytování v penzionu s hospodou s možností agroturistiky.

Hotel Vltava - Český Krumlov
Nabízíme ubytování pro skupiny i jednotlivce v klidné části Českého Krumlova s kapacitou 60 lůžek, 28 pokojů. Vybavení pokojů: WC, sprcha, TV, SAT, telefon. Celodenní stravování, rauty, svatby, školení, rodinné oslavy.

 

Plzeňský kraj a Karlovarský kraj

Penzion U Svaté Barbory - Plzeň - sever
Celoroční ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v západních Čechách 35 km severně od Plzně. Penzion nabízí kvalitní ubytování bez stravování v pokojích s TV a vlastním sociálním zařízením s možností vaření ...

Penzion Angus Farm - Neurazy
Pension nabízí stylové ubytování v dřevěném provedení. Zimní zahrada a letní terasa, kapacita pensionu 18 lůžek. Pokoje mají vlastní sociální zařízení, připojení na i-net - wifi, TV + SAT na LCD, parkování i uvnitř objektu.

Pension U Vlčků - Úlice
Penzion s restaurací nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích. K dispozici i bezbariérový pokoj, chata pro 6 osob a bazén. Blízkost Hracholuské přehrady, sportovní vyžití a výlety.

Rekreační středisko Rybník - Rybník
Penzion nabízí rekreační ubytování pro 67 osob v CHKO Český les. Penzion, restaurace s krbem - objekt je vhodný pro firemní školení, společenské akce, svatby, turistiku, cykloturistiku i pro rodiny s dětmi.

Pension U zámku - Habartov
Nabízíme ubytování a stravování v příjemném klidném prostředí. K dispozici 14 pokojů vybavených WC, sprchou a SAT, restaurace s barem a krbem s českou i mezinárodní kuchyní. Zajistíme školení, rauty, svatby...

 

Středočeský kraj a Praha

A. V. Pension Praha - Praha - Chodov
Rodinný penzion v klidné vilové čtvrti, poblíž metra Chodov (cca 5 min). Nabízíme osm 2-3 lůžkových pokojů, pro rodiny s dětmi apartmán s kuchyňkou. Dále nabízíme zahradu, bazén, terasu a krb.

Hotel Alex - Ledečko
Nabídka hotelového ubytování v Posázaví. Možnost pěší turistiky, cykloturistiky a vodních sportů.

Pod červeným bukem - Kladno
Ubytování pro jednotlivce i firmy. Pokoje s vlastním sociálním zařízením. Pořádání firemních akcí, školení a oslav. Restaurace s vnitřní kapacitou 70 osob a venkovní zahradní restaurace pro cca 100 osob.
 
Penzion Na Zámku - Poděbrady
Ubytování v centru Poděbrad přímo na Zámku. Dvoulůžkové pokoje a apartmány. Snídaně formou švédského stolu nebo snídaně v zámecké kavárně. Školicí a konferenční prostory. K dispozici internet a parkoviště.
 
Hotel Alexandra - Roztoky
Útulné ubytování s kapacitou 79 lůžek v 31 kompletně vybavených 1-4 lůžkových pokojích. Restaurace pro 60 osob, bar, zahradní terasa s možností uspořádání svateb, soukromých i firemních akcí.

Penzion U Kašných - Mníšek pod Brdy
Penzion v prostředí Brdských lesů nabízí ubytování v jedno- a dvoulůžkových pokojích, kompletní vybavení. Nabízíme dovolenou pro rodiny, firemní rauty s bowlingem-školicí místnost.
 
Chvojkovský mlýn - Žihle
Penzion se nachází na hranici okresů Plzeň-sever a Rakovník, na samotě přímo u lesa. Kapacita penzionu je 104 lůžek. K dispozici stravování výborné české kuchyně formou polopenze nebo plné penze.

 

Ústecký kraj, Liberecký kraj, Královéhradecký kraj 

Pension Pastis - Děčín
Objekt je umístěn v klidném prostředí na pískovcové skále nad Hřenskem s množstvím atraktivních přírodních scenérií. Vhodné pro příznivce turistiky, cykloturistiky i běžeckého lyžování.

Penzion Jana - Hrubá Skála
Ubytování v Českém ráji s kapacitou 27 lůžek v penzionu a 15 lůžek v depandantu. K dispozici 2 klubovny s TV a satelitem a zařízená kuchyň.

Hotel Vyhlídka - Náchod
Hotel s výhledem na Náchod nabízí ubytování pro firemní akce ale i pro dovolené. Hotel je vybavený školicími prostory s projekční a prezentační technikou.

Zámecký hotel - Náchod
Nabízíme ubytování ve dvou apartmánech a 17 dvoulůžkových pokojích s kompletním soc. zařízením, TV+sat. Sravovací služby v hotelové restauraci.

 

Pardubický kraj

Hotel Jezerka - Seč
Hotel 200 metrů od přehrady Seč, celková kapacita 230 lůžek v 96 pokojích a apartmánech. K dispozici krytý i venkovní bazén, řada sportovních možností. Kongresy, školení, rekreace.

Penzion Fajn - Pardubice
Nový penzion v klidné části Pardubic. Je vhodný pro ubytování na služební cestě, firemní akce (školení, rauty, svatby), tak i pro strávení rodinné dovolené s dětmi. V blízkosti se nachází plochodrážní stadion (Zlatá přilba).

Penzion Pod vlekem - Dolní Morava
Ubytování v apartmánech na rozhraní Orlických hor a Jeseníků o kapacitě 50 osob. Apartmány jsou vybaveny kuchyní, soc. zařízení, TV, satelitem a krbovými kamny. Penzion je vhodný pro rodinnou rekreaci. V blízkosti restaurace, obchod.
 
Evropské školicí centrum - Litomyšl
Ubytování přímo v Zámeckém pivovaru. V severní­m kří­dle je k dispozici 8 jedno- a třílůžkových penzionových pokojů s celkovou kapacitou 15 lůžek. V jižní­m kří­dle je 15 pokojů s kapacitou 40 lůžek.

Hotel Renospond - Zderaz
Soukromé zdravotnické zařízení hotelového typu s celoročním provozem. Sportovní soustředění, školy v přírodě, rodinné dovolené. Přírodní koupaliště.

Restaurace a pension Na Čertovce - Králíky
Nabídka restauračních a ubytovacích služeb.

ŠARZ Vršov - Horní Bradlo
Provoz školicího a rekreačního střediska s učebnami. Nabídka ubytování ve 2-3 lůžkových pokojích vybavených sociálním zařízením.

 

Vysočina

Hotel Zlatý kříž - Třebíč
Hotel nabízí ubytování v jedno, dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích nebo apartmánu s vlastním hygienickým zázemím.
 
Penzion Bene - Chotěboř
Nabídka ubytování v penzionu s kapacitou 16 lůžek a možností přistýlek. Pokoje jsou se sociálním zařízením, mini barem, TV a připojením k internetu.

Penzion Kukla - Sněžné
Penzion Kukla Vám nabízí možnost rekreace a odpočinku ve všech ročních obdobích. Penzion je vhodný pro rodinné rekreace, školy v přírodě, rekondiční pobyty, školící pobyty, pořádání rodinných a firemních akcí.

Rodinný penzion Romantika - Nové Město na Moravě
Dobré jídlo, příjemné posezení, sklenka u baru, to vše na Vás čeká pod sbírkou obrazů "Malířů Vysočiny". Váš delší pobyt na Vysočině zpříjemní 5 našich komfortních pokojů se sprchou, WC, telefonem, TV, slunečnou terasou.

Článek byl zobrazen 5 748 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA