Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Golf Club Český Krumlov

Jak jsme začínali
V roce 2004 jsme začali připravovat investiční záměr a s projektanty kreslit jednotlivé greeny, jamky, umístění umělých nádrží pro zajištění dostatečné závlahy pro hřiště a zakřivení fervejí. Už od začátku bylo rozhodnuto, že v těsné blízkosti Českého Krumlova vyroste osmnáctijamkové hřiště. Blízkost unikátní historie nás zavazovala k tomu, aby hřiště bylo hodně jedinečné a aby pro hráče, kteří zavítají do tohoto slunečného jižního koutu Čech, bylo hřiště pokaždé výzvou a splňovalo nejnáročnější požadavky.

Léta 2004-2005
Byly jednoznačně ve znamení příprav a výstavby prvních devíti jamek. Terenní úpravy vyžadovaly mnohokrát zásah do plánů umístění odpališť a greenů, ale plán byl od začátku jasný - všechny greeny, ferveje a odpaliště budou vybaveny závlahovým systémem, všechna odpaliště budou travnatá a vyvýšená, bude-li to jenom trochu krajinný ráz umožňovat.

A tak postupně vznikla jamka s dvoupatrovou fervejí (č. 3), jamka s greenem zakončeným přímo v umělé nádrži (č. 8) nebo stále oblíbenější jamka č. 9, která je přímo u vodní nádrže a hotelu.
Součástí celého areálu je hotelový komplex Village golf hotel Svachova Lhotka, který se stal středem služeb nejenom pro hotelové hosty, ale slouží také jako recepce a zázemí pro naše golfisty.
A ještě jedna výhoda: dostatečná plocha nad hotelem nám umožnila vybudovat přírodní Driving range s patovacími a chippovacími greeny a připravit tak dokonalé zázemí pro každého golfistu, který k nám zavítá.

2006
Na začátku roku bylo hřiště ještě kompletně uzavřeno, ale hned zkraje léta jsme otevřeli pro hru první 3 jamky, které byly založeny již v roce 2005 a umožňovaly nám získat první podněty od hráčů, kteří si jamky prošli a zahráli. V průběhu léta jsme dokončili kompletní zavlažovací systém na všech jamkách a dále jsme pracovali na přípravě dostavby druhé devítky. Udělali jsme některé změny oproti původnímu plánu o založení odpališť a greenů a rozhodli jsme také o tom, že i jižní Čechy budou mít svou ostrovní jamku obklopenou uměle vybudovaným rybníkem. A kdo již založený green viděl, tuší, že tato jamka bude velmi brzy aspirovat na nejznámější jamku Jihočeska.

2. září 2006 bylo hřiště otevřeno do zkušebního provozu na všech 9ti jamkách. Na konci září proběhlo znormování hřiště a tak mohlo být odehráno i několik turnajů na úpravy hcp, a to včetně toho nejdůležitějšího turnaje pro členy klubu - Mistrovství klubu. A hrály se skutečně vynikající výsledky - v mužské kategorii byl vyrovnán par hřiště (70) a celkově 1/3 hráčů si stihla před koncem sezóny ještě vylepšit své celoroční golfové výsledky.

2007
Pro rok 2007 máme jediný hlavní plán - dokončit výstavbu druhé devítky, obě propojit a otevřít novou mistrovskou osmnáctku pro celý provoz na podzim letošního roku. Celé hřiště bude plně zavlažované s kompletní nabídkou golfových služeb. K dokončení celého projektu nám bude zbývat dobudovat vlastní klubovnu a rozšířit současný pitting a putting green pro větší počet trénujících hráčů.
Pro domácí členy jsme připravili několik zajímavých nabídek, ale hru si u nás užije skutečně každý. Do otevření celé "18" platí speciální Akční ceny, je připravena velká "Krumlovská tour 07", budeme hostit jeden z turnajů ČEZ juniorské golf tour, prostě - GOLF v jižních Čechách má na mapě hodně velkou tečku - GOLF CLUB ČESKÝ KRUMLOV.

Až si budete plánovat golfové cesty, nezapomeňte si do kalendářů a diářů napsat GOLF CLUB ČESKÝ KRUMLOV. Přijměte touto cestou naší pozvánku na hru na Svachovce a přijeďte si k nám zahrát.

Další informace najdete na stránkách golfového klubu http://www.golfck.cz. 

Článek byl zobrazen 1 076 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA