Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Golf & Country club Mstětice

Typ hřiště: links, 18 jamek.

V současné době je v provozu osmnácti jamkové znormované hřiště plně vyhovující jak začínajícím tak zkušeným golfistům.

Charakteristika hřiště
Celá koncepce golfového areálu Mstětice byla inspirována klasickými anglickými hřišti typu links a kluby s velkou historickou tradicí golfu. Hřiště je situováno do mírně zvlněného terénu, dráhy jsou lemovány vysokým travním porostem s hustými křovisky. Modelovaná jamkoviště jsou z velké části chráněná dobře umístěnými pískovými překážkami, které zároveň lemují i herně zajímavá místa na drahách v blízkosti dopadových zón.

 



Součástí golfového areálu je i rozsáhlý tréninkový komplex, stylová restaurace a obchod golfovými potřebami.

Velmi polulární a vyhledávanou zábavou se stala výuka a jízda na koních přímo v areálu golfového klubu Mstětice. Po zvládnutí výukové části v jízdárně uvnitř objektu je zde možnost výjížděk do blízkého okolí, což jistě patří k nezapomenutelným zážitkům.

Pokud hledáte kvalitní hřiště, rádi Vás přivítáme v našem klubu. Můžete se stát jeho členy, rozvíjet a pilovat své golfové dovednosti k dokonalosti a aktivně se podílet na klubovém životě. V příjemném prostředí, ideálním k relaxaci v přírodě, se můžete zcela oddat kreativní hře a zábavě, kterou vám golf zajisté poskytuje.

Klubové informace
Základna klubu je úzce spjata s golfovým hřištěm Mstětice. To bylo vystavěno a je provozováno akciovou společností Golf City. Vzhledem k blízkému vztahu všech akcionářů Golf City ke golfové hře, bylo prvotním cílem vybudování kvalitní členské základny a atraktivního a dobře fungujícího klubového života. Po téměř dvou letech se tato vize stala skutečností.

Další informace o klubu a hřišti najdetae na www.gccm.cz

Článek byl zobrazen 844 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA