Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Česko - města, kraje, lokality

Na této stránce naleznete články a cestopisy k lokalitě „Česko“. Informace o lokalitě, rady a tipy na cesty, fotografie a další zajímavosti k lokalitě najdete zde: Česko.

Dovolená v Českém ráji

Dovolená v Českém ráji

Autocamp Milovice nabízí dovolenou nejenom pro rodiny s dětma, ale i pro seniory, kluby, mládež. Nachází se mezi Hradcem Králové a Jičínem ve Východočekém kraji na pomezí turistického regionu Český ráj a Hradecka. Ubytovat se zde mohou jak návštěvníci s obytnými přívěsy, tak stany. Dále nabízíme pobyt v 2,3,4 lůžkových chatkách nebo ve stabilních obytných přívěsech, pokojích a a apartmánu.

celý článek

 

V Písku nejen za Cipískem a Švejkem

V Písku nejen za Cipískem a Švejkem

Jihočeské město Písek je v současnosti právem nazýváno městem studentů i Mekkou houslistů. Rozhodně má co nabídnout nejen milovníkům historie, ale je také vyhledávaným cílem turistů. Pro svého „genia loci“ si město oblíbili také četní umělci, básníci a spisovatelé, výtvarníci, fotografové i filmaři, kteří zde nacházejí inspiraci pro svou tvorbu.

celý článek

 

Hledáte kvalitní a levné ubytování či dovolenou?

Hledáte kvalitní a levné ubytování či dovolenou?

Kam v létě na dovolenou? Standardní otázka, na kterou existuje celá řada odpovědí. Jedni vyrazí draze letadlem do nejistých afrických končin, dobrodružné povahy zase na cesty po Evropě, Americe či Asii. A ti nejdůvtipnější si pronajmou chalupu! Ano, protože chalupy k pronajmutí poskytují dokonalý komfort a navíc jsou neuvěřitelně levné!

celý článek

 

Hotel Emilka, Desná - příjemné ubytování v Jizerských horách

Hotel Emilka, Desná - příjemné ubytování v Jizerských horách

V malebné krajině Jizerských hor, uprostřed krásné a nedotčené přírody, leží ve výšce 796 metrů nad mořem Hotel Emilka. Svým hostům nabízí příjemné a kvalitní ubytování v turisticky atraktivní lokalitě. Pobyt zde potěší mladé i starší, rodiny s dětmi i domácími mazlíčky. Na své si zde přijdou lidé toužící po relaxaci a odpočinku, ale i aktivní sportovci.

celý článek

 

Wellness hotel Vyhlídka - romantické ubytování nad Náchodem

Wellness hotel Vyhlídka - romantické ubytování nad Náchodem

Ve východních Čechách, v překrásném prostředí nad městem Náchod, se nachází Wellness hotel Vyhlídka. Tento romantický wellness hotel s rodinnou atmosférou a nezapomenutelným výhledem do širokého okolí vybízí k odpočinku a relaxaci. Právem lze u něj použít rčení “Kdo nebyl na Vyhlídce, neviděl Náchod".

celý článek

 

České chaty a chalupy k pronájmu

České chaty a chalupy k pronájmu

Někdo si pod pojmem dovolená vybaví objevování nových zemí a kultur. Přiznejme si ale, že mnohdy neznáme ani vlastní zemi, která je přitom opravdu nádherná. Pokud tedy řešíte, kam v zimě na lyže nebo v létě k vodě, zůstaňte doma! Dovolená v Česku vyjde levněji a kvalita služeb je již ve většině případů srovnatelná se zahraničím.

celý článek

 

Na sáňkařské dráze se vrátíte do dětství

Na sáňkařské dráze se vrátíte do dětství

Snad všichni jsme jako děti milovali sáňkování. Vždy jsme netrpělivě čekali, až napadne první sníh, abychom se mohli vydat na nejbližší kopec. Touhu vyřádit se na sněhu mají někteří i v dospělosti a právě pro ně, ale samozřejmě i pro jejich děti, jsou jako stvořené sáňkařské dráhy, kterých však v České republice prozatím najdeme jen několik.

celý článek

 

Malá Prašivá - chata s rozhlednou a dřevěný kostel

Malá Prašivá - chata s rozhlednou a dřevěný kostel

V severovýchodní části Moravskoslezských Beskyd se do výšky 707 metrů nad mořem zvedá vrchol s názvem Malá Prašivá. Přestože se jedná o spíše nenápadný kopec, výlet na Prašivou se určitě vyplatí. Na vrcholu se nachází Chata Prašivá s rozhlednou a nádherný dřevěný kostel svatého Antonína Paduánského ze 17. století.

celý článek

 

Zámek Uherčice je učebnice slohů

Zámek Uherčice je učebnice slohů

Koncepce uherčického zámku zahrnující šlechtické obydlí s reprezentačními prostory, hospodářskými budovami a okrasnou zahradou představuje významný krajinotvorný soubor jižní Moravy. Zámecký areál vznikl na místě dřívější gotické tvrze pocházející ze sklonku 15. století. Přibližně v polovině 16. století proběhla přestavba původní tvrze na renesanční zámek.

celý článek

 

Kokořín – prokletý hrad

Kokořín – prokletý hrad

Několik kilometrů na severovýchod od Mělníka se na pískovcovém vrchu nad Kokořínským dolem vypíná hrad Kokořín. Leží v chráněné krajinné oblasti, pro kterou jsou typická kaňonovitá údolí, četná skalní města, hojnost lesů i původní hrázděná architektura.

celý článek

 

Králický sněžník – v létě unikátní příroda, v zimě skvělé lyžování

Králický sněžník – v létě unikátní příroda, v zimě skvělé lyžování

V Olomouckém kraji, zhruba třicet kilometrů severně od města Šumperk, se rozkládá krajina, která ve vás zanechá jedině kladný dojem. Zamilujete si ji pro letní faunu, ale ani její zimní kabát vás nenechá chladnými.

celý článek

 

Haná - zájezdy na střední Moravu

Haná - zájezdy na střední Moravu

Plánujete dovolenou plnou nezapomenutelných zážitků? Chcete ochutnat gastronomické pochoutky? Potom si vyberte sedmidenní zájezd od CK Rotera do oblasti Hané s ubytováním v hotelu Střelnice v Lošticích, kde je zabezpečeno stravování formou polopenze a odkud budete každý den podnikat výlety do blízkého i vzdálenějšího okolí.

celý článek

 
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA