Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Česko - města, kraje, lokality

Na této stránce naleznete články a cestopisy k lokalitě „Česko“. Informace o lokalitě, rady a tipy na cesty, fotografie a další zajímavosti k lokalitě najdete zde: Česko.

Z indonéské džungle do australského vnitrozemí - dětský den v pražské ZOO

Z indonéské džungle do australského vnitrozemí - dětský den v pražské ZOO

Emirates zve rodiny s dětmi v neděli 31. května do Zoo Praha na den plný zábavy a dobrodružství. Český tým firmy si pro malé návštěvníky připravil speciální dobrodružnou výpravu kolem světa. Děti budou mít možnost v různých destinacích plnit speciální úkoly a vyhrát zajímavé ceny včetně celoroční vstupenky do pražské zoo pro celou rodinu. Zábavně-vzdělávací den se uskuteční u příležitosti Mezinárodního dne dětí.

celý článek

 

Jeseníky – drsná a malebná krajina

Jeseníky – drsná a malebná krajina

Zveme Vás na týdenní putování v termínu 26.7.-1.8.2015 po jednom z nejkrásnějších koutů České republiky, do jedinečných JESENÍKŮ. Domovem se nám již podruhé stane úžasný penzion Pod smrkem v Horní Lipové, odkud jsme v roce 2013 vyráželi poznávat Rychlebské hory. Různé náročnosti tras zaručují možnost putovat po horách jak zdatným turistům, tak milovníkům nenáročného putování za krásami hor.

celý článek

 

Hájenka Kančí obora - romantická dovolená v Lednicko-valtickém areálu

Hájenka Kančí obora - romantická dovolená v Lednicko-valtickém areálu

Jak se žilo Lichtenštejnům na jižní Moravě a co můžeme prožít jako oni? Je to zdánlivě nesmyslná otázka, neboť žili v době, kdy oblast mezi Valticemi, Břeclaví a Lednicí ještě nebyla zapsána jako Lednicko-valtický areál. Do seznamu světového přírodního a kulturního dědictví UNESCO byl tento přírodní klenot zapsán až v roce 1996.

celý článek

 

Prázdninový golfový kemp v Kravařích

Prázdninový golfový kemp v Kravařích

Kluci a holky, nenuďte se o prázdninách a pojďte je s námi prožít aktivně - v přírodě, v prostředí zámeckého parku v Kravařích. Naučíte se hrát golf a zažijete spoustu další zábavy.

celý článek

 

Rekreační středisko Rybník – ubytování v srdci CHKO Český les

Rekreační středisko Rybník – ubytování v srdci CHKO Český les

Toužíte utéct od ruchu města, do míst, kde se ještě nachází civilizací nedotčená příroda a kde se můžete zhluboka nadechnout toho nejčistšího vzduchu? Navštivte vesničku Rybník rozkládající se v srdci CHKO Český les, která vaše přání do puntíku splní. Základnu pro vaše cyklo i turistické výlety najdete v Rekreačním středisku a penzionu Rybník.

celý článek

 

Baťův kanál slavil 75 let

Baťův kanál slavil 75 let

Unikátní historická vodní cesta nedávno oslavila své 75 narozeniny. Bylo 2. prosince roku 1938, když byla vodní cesta Otrokovice - Rohatec, jak se tehdy nazývala, oficiálně předána do provozu a začaly po ní jezdit první nákladní lodě s uhlím. Dnes tuto technickou památku známe spíše pod názvem Baťův kanál a za tu dlouhou dobu se také mnohé změnilo.

celý článek

 

Otevřené sklepní uličky vyprávějí příběhy

Otevřené sklepní uličky vyprávějí příběhy

Poznejte kouzlo sklepních uliček na jižní Moravě a ve Weinviertelu a neváhejte poznat místní vinaře a jejich vína osobně.

celý článek

 

Jedinečná rodinná restaurace Angusfarm v Soběsukách - ráj gurmánů

Jedinečná rodinná restaurace Angusfarm v Soběsukách - ráj gurmánů

V samém srdci pošumavské přírody mohou všichni cestovatelé objevit místo, kde zažijí extáze chutí a dopřejí si pravý gurmánský zážitek. Toto jedinečné místo s bohatou historií Vás okouzlí svou atmosférou. Poznáte zde, že tradice ještě nevymizely, že každá surovina má svůj příběh a svým čistým původem dokáže potěšit opravdu každého.

celý článek

 

Svátek sv. Martina oslavíme i ve sklepních uličkách

Svátek sv. Martina oslavíme i ve sklepních uličkách

Objevili jste již na jižní Moravě ta zvláštní a krásná místa, obvykle na konci vesnice, kde lišky dávají dobrou noc, řádky vinic se z okolních svahů spouští až na střechy sklepních stavení a u vrat vedoucích zdánlivě někam do země na Vás čeká lavička a stůl?

celý článek

 

Na hradě Velhartice ožívá historie

Na hradě Velhartice ožívá historie

Snad každý zná ze školních let Nerudovu Romanci o Karlu IV., v níž je popsáno, jak král Karel s Buškem z Velhartic společně zasedli k dubovému stolu. Ale málokdo ví, kdo to vlastně ten Bušek byl? Abyste získali odpověď na tuto otázku, musíte se vydat do Pošumaví, kde je možné se s ním na hradě Velhartice setkat dokonce tváří v tvář.

celý článek

 

Cestování a ubytování po České republice

Cestování a ubytování po České republice

Už víte, kam vyrazíte na dovolenou, prodloužený víkend či služební cestu? Dovolenkový portál Pampeliška.cz nabízí jednu z nejširších a kvalitních nabídek ubytování po celé České a Slovenské republice. Najdete zde různé typy ubytování: chaty, chalupy, apartmány, priváty, ale i penziony, hotely či ubytovny.

celý článek

 

Pronájem hausbótu - romantická dovolená na vodě

Pronájem hausbótu - romantická dovolená na vodě

Kochat se západy slunce, pozorovat třpytivou vodní hladinu, houpat se na vlnách a užívat si vlahý letní vítr ve vlasech - při takové představě zaplesá srdce každého romantika. To vše se vám může splnit, pokud se rozhodnete pro dovolenou strávenou na hausbótu. Pronajměte si hausbót a zažijte nezapomenutelnou romantickou dovolenou na vodě!

celý článek

 
 
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko | USA